Kendte3. januar 2021

Hjemme hos Orlando Bloom

For de to verdensstjerner og nybagte forældre er kun det allerbedste, Californien kan tilbyde, godt nok
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/katy_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Lidt har også ret, mindre kan også gøre det, og nu skal man jo heller ikke føre sig for meget frem.

Sådan har sangstjernen Katy Perry og filmstjernen Orlando Bloom aldrig tænkt, for de har netop smidt 90 millioner kroner på bordet for denne drømmeejendom i Montecito, nord for Los Angeles.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/katy_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Det kører for 36-årige Katy Perry og 43-årige Orlando Bloom, som netop er blevet forældre og nu har købt kæmpehus sammen. (Foto: MEGA)

Det enorme hus ligger på en gigantisk grund på ikke mindre en 36.000 kvadratmeter, har den optimale udsigt over Stillehavet og selvfølgelig ekstrem luksus.

Herligheden er bygget i 1934 i Middelhavsstil, og den blev senere totalrenoveret af arkitekten Lutah Maria Riggs, som må siges at have styr på, hvad der er rigtig fedt.

Perry og Blooms datter ved navn Daisy Dove Bloom er tre måneder gammel, og hun kommer dermed til at vokse op i dette paradis på jord.

Mens den lille familie kommer på plads, er både “I kissed a girl”-sangeren og “Ringenes Herre-Legolas” ved at sælge andre luksushjem i og omkring Los Angeles.

Perry har et hus til salg i Beverly Hills, som hun forlanger 50 millioner kroner for, og Bloom har i flere år forsøgt at sælge sit eget 90210-hus.

Katy Perry har dog stadig et såkaldt “mansion” i nærheden at falde tilbage på, som hun købte i 2017 for 112 millioner kroner.

Se parrets flotte hjem i galleriet herunder:

Hjemme hos Orlando Bloom

null

Sponsoreret indhold