Kendte14. august 2021

Hjemme hos Pink

Efter fem år som lejer er sangeren igen ejer af et kæmpe sommerhus på Californiens kyst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pink_0.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Egentlig bor 41-årige Pink til hverdag i en lidt afsides del af Californien på en stor ranch – i Santa Ynez Valley – sammen med sin mand Carey Hart og børnene Willow og Jameson.

Men hun har altid haft et hus i Malibu også – indtil hun solgte det i 2016. Siden har hun lejet sig ind i det private område Malibu Colony, men nu ejer hun igen et hus ved Stillehavet med de smukke solnedgange, da hun har smidt knap 82 millioner kroner for denne perle, der engang var ejet af en tidligere sangstjerne, Barry Manilow, 78.

Prisen er heftig, men for Pink, der vurderes til at være god for over 1,2 milliarder kroner, er det nærmest bare et greb i lommen.

Havudsigt til alle

Huset ligger til gengæld også helt ud til vandet – og der er lige godt 400 kvadratmeter at boltre sig på for familien. Og der er rig mulighed for at nyde vandet, da man har 180 graders udsyn til vandet fra husets loft til gulv-vinduer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pink_1.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Carey Hart, 46, Willow, 10, Pink, 41, og 4-årige Jameson har god plads til at nyde havet og hinanden. (Foto: Ritzau Scanpix)

Desuden er der fem soveværelser – hvor det største selvfølgelig har et badeværelse ud mod vandet, hvor der er badekar og bruser.

Oven over garagen, der har plads til to biler, er der desuden et gennemrenoveret gæstehus med soveværelse, badeværelse – og naturligvis også havudsigt.

Se det smukke hjem i galleriet herunder:

Hjemme hos Pink

Sponsoreret indhold