Kendte7. august 2021

Hjemme hos Joe Jonas og Sophie Turner

Boyband-sangeren og “Game of Thrones”-stjernen har renoveret deres hjem, så det til forveksling ligner et førsteklasses hotel
Joe Jonas og Sophie Turner
Joe Jonas er bedst kendt som den mellemste af brødrene i boybandet Jonas Brothers, mens Sophie Turner blev verdensberømt, da hun spillede Sansa Stark i hitserien “Game of Thrones”.
 (Foto: MEGA)

Et flygel, der tager imod dig i hallen, et poolområde med solsenge til et helt fodboldhold, puder, der er sat sirligt på række, og mondæne hvide badeværelser.

Hjemme hos Sophie Turner, 25, og Joe Jonas, 31, har man det fuldstændig, som om man er på luksushotel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sophie_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Sophie Turner, 25, og Joe Jonas, 31, på gåtur med datteren Willa i barnevognen. Lillepigen kom til verden i juli sidste år. (Foto: MEGA)

Men for “Game of Thrones”-skuespilleren og hendes popstjerne er de overdådige omgivelser hverdag.

Parret har boet i Los Angeles-villaen i to år, men nu har de sat hele herligheden til salg til svimlende 107 millioner kroner. Det er 19 millioner mere, end de selv gav for huset i 2019.

Den salgspris gør huset til det allerdyreste i Los Angeles-nabolaget Encino, hvor det ligger.

To blev til tre

Det er to år siden, at Sophie Turner og Joe Jonas sagde ja til hinanden ad to omgange – først i Las Vegas og siden til en storslået bryllupsfest i Sydfrankrig.

Sidste år blev de så forældre til deres første barn, datteren Willa, og nu vil den lille familie finde et nyt hjem, hvor Willa kan træde sine børnesko.

Se den henrivende hybel i galleriet herunder:

Hjemme hos Joe Jonas og Sophie Turner

Sponsoreret indhold