Kendte 12. april 2020

Hjemme hos Julia Roberts

Skuespilleren bruger millioner på ejendomme i USA, og nu har hun kastet penge efter et charmerende byhus fra 1907 i San Francisco.
(Foto: MEGA)

En af verdens bedst betalte skuespillere har gjort det igen. Købt en imponerende bolig, som de fleste mennesker kun kan drømme om at spare op til.

Julia Roberts har huse, lejligheder og ranches over hele USA, men nu er Hollywood-legenden også husejer i den svinedyre californiske by San Francisco.

Hun har nemlig købt dette mere end 100 år gamle byhus i det eksklusive område Presidio Heights for den nette sum af 55 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

52-årige Julia Roberts kan roligt smile, for hun bor på en af de mest eftertragtede adresser i San Francisco. (Foto: MEGA)

Huset er i hele fem etager, designet af Sylvain Schnaittacher i 1907, og der er hele 580 kvadratmeter at boltre sig på for Roberts og manden, Daniel Moder, samt deres tre børn på mellem 12 og 15 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med til hele herligheden hører fem badeværelser, en nordvendt have, en garage til to biler samt en vinkælder med plads til 1.000 flasker.

Samler på huse

Oscar-vinderen fik sit gennnembrud i den romantiske klassiker ”Pretty Woman” fra 1990, og hun har siden været en af Hollywoods bedst betalte kvinder med stjerneroller i blandt andet ”Notting Hill”, ”Runaway Bride” samt ikke mindst ”Erin Brockovich”, som hun vandt en Oscar for.

Derfor står der ifølge amerikanske kilder ekstreme 1,3 milliarder kroner på Roberts konto. Det gav heller ikke lommesmerter, da filmikonet i 2016 smed 110 millioner kroner på bordet for en strandkantsvilla på Hawaii.  

Se billederne af Julia Roberts' skønne hjem i galleriet herunder:

Hjemme hos Julia Roberts

Sponsoreret indhold