Kendte31. marts 2020

Hjemme hos Brie Larson

Oscar-vinderen har investeret i en imponerende hyggelig hytte i bakkerne omkring Los Angeles.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brie_larson.jpg
 (Foto: MEGA)

Brie Larson med det skandinavisk klingende efternavn har efterhånden etableret sig i toppen af Hollywood-hierarkiet, og det skal selvfølgelig fejres.

Det har den veldrejede "Captain Marvel"-stjerne blandt andet gjort ved købet af denne lækre bjælkehytte højt oppe i bakkerne i Malibu med en fantastisk udsigt over Stillehavet.

Larson måtte slippe 23 millioner kroner for de efter amerikanske forhold beskedne 200 kvadratmeter, men så er placering og materialer også helt i top.

Huset er bygget i 1956, men har før købet fået en ordentlig overhaling med respekt for den gamle stil, og i alle rum kan man tydeligt se træbjælkerne i loftet.

Haven har naturligvis pool med udsigt, og for at det ikke skal være løgn, har Brie Larson også lige investeret i et hjem i Woodland Hills, 25 kilometer mod nordvest til godt 10 millioner kroner.

Den lækre amerikaner fik sit gennembrud med "21 Jump Street" fra 2012, og hun fik for alvor gang i karrieren, da hun i 2016 modtog en Oscar for sin præstation i "Room".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/brie_larson_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Brie Larson, 30, kan glæde sig over udsigten fra sin nye bjælkehytte i bjergene over Malibu. (Foto: MEGA)

Himmelsk havkig

Udsigten er i den grad en stjerne værdig hjemme hos Hollywood-skuespilleren, som netop har smidt 23 millioner efter herligheden.

Se billederne af Brie Larsons blærede bjælkehytte i galleriet herunder:

Hjemme hos Brie Larson

null

Sponsoreret indhold