Kendte18. juni 2021

”The Hills”-stjerne Jason Wahler er blevet far igen

Den 34-årige realitystjerne og hans kone Ashley Wahler kæmpede en tydelig kamp for at få endnu et barn. Men nu er det endelig lykkedes parret at blive forældre igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jason_wahler_og_ashley_wahler.jpg
 Foto: MEGA

Efter længere tids kamp er den 34-årige ”The Hills”-stjerne endelig blevet far igen.

Det afslører han og konen, Ashley Wahler i et interview med People.

- Ashley og jeg er så glade for at have budt vores smukke og raske søn Wyatt Ragle Wahler velkommen til verden denne morgen, fortæller han og fortsætter:

- Vi er er så glade for at kunne give vores datter Deliah en bror og fuldende vores lille familie, og jeg kan slet ikke vente med at skulle opdrage dem begge så godt, vi nu kan. Jeg kan ikke vente med at være en del af Wyatts liv på samme måde, som min far var en del af mit, og jeg håber, at vi kan få samme tætte bånd, som jeg har med min far, lyder det fra den lykkelige far.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega445266_021.jpg
 Foto: MEGA

Jason Wahler og Ashley Wahler blev forlovet tilbage i 2013 og blev gift samme år. De har holdt sammen lige siden trods Jasons svære alkoholmisbrug, og Ashley har flere gange været åben i realityserien om, hvordan misbruget gentagne gange har påvirket deres forhold. Foto: MEGA

En svær kamp

Det var tilbage i februar måned, at Wahler og konen kunne annoncere, at de endelig ventede sig endnu et barn, efter at have været blevet forældre for første gang i 2017.

De to nåede dog at glæde sig over en familieforøgelse allerede tilbage i maj 2020, men da Ashley skulle scannes i den niende uge, fandt de ud af, at hun led af en mola-graviditet, og at hun skulle opereres med det samme.

Den ulykkelige opdagelse satte forsøget på endnu en graviditet på pause, inden de altså i starten af året kunne glæde sig over, maven voksende som den skulle.

- Surprise!! Den nyeste tilføjelse til vores familie kommer til juni 2021, skrev han dengang på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under opslaget

Siden har Ashley ikke været sky for at dele billeder af den flotte mave. Senest tirsdag, hvor hun kunne fortælle, at baby altså stadig var i maven.

Artiklen fortsætter under opslaget

Der skulle dog kun gå to dage, for parret blev altså forældre til deres lille søn torsdag den 17. juni 2021.

Parret har i forvejen deres datter Deliah, der kom til verden i august 2017. De to har altså nu endnu et lille sommerbarn i familien.

Både Jason og hustruen er lige nu aktuelle i den nyeste sæson af "The Hills: New Beginnings", hvor de i det seneste afsnit fortæller de andre, at de endelig venter sig en lille ny.

null

Sponsoreret indhold