"The Hills"-stjerne fortryder: Jeg sagde nej til en nat med Leonardo DiCaprio

Foto: MEGA

- Jeg siger bare "ja ja ja ja ja ja ja ja ja", synger Fie Laursen i sin sang om, hvad hun ville svare, hvis hun fik et tilbud af poplegenden Justin Bieber.

Men hvad ville du gøre, hvis selveste Leonardo DiCaprio inviterede dig på en uforglemmelig aften?

Whitney Port, der var med i MTV-hitserien "The Hills" ved godt, hvad hun ville gøre. Problemet er bare, at hun kom til at give det forkerte svar, dengang "Titanic"-stjernen rent faktisk spurgte hende.

- Jeg har villet fortælle det her i 100 år! Jeg føler, at ingen af mine venner tror på mig, når jeg fortæller det, siger hun i sin egen podcast, "With Whit".

Artiklen fortsætter under billedet...

Whitney Port blev kendt i 2006, da hun blev castet til realityserien "The Hills". I år er hun igen med, når serien vender tilbage som "The Hills: New Beginnings". (Foto: MEGA)

Whitney Port forklarer, at hun mødte Leonardo DiCaprio på en natklub for 10 år siden, hvor de udvekslede telefonnumre.

Seks måneder efter (hvor de to havde sms'et med hinanden), da hun var i Los Angeles, inviterede han hende med hjem til et one night stand.

Men "The Hills"-stjernen takkede nej.

- Han inviterede mig ud på Teddy's (natklub i L.A., red.), og han inviterede mig med hjem til sit hus, og jeg sagde nej, afslører hun.

- Jeg var for nervøs. Jeg havde aldrig haft et one night stand. Jeg ville ikke være alene sammen med ham ... Jeg var alt for nervøs til at gøre det, og så mistede jeg chancen, og det er virkelig en af de ting, jeg fortryder allermest i mit liv.

I dag er Whitney Port gift med tv-producer Tim Rosenman, og Leonardo DiCaprio dater den 22-årige model Camila Morrone.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close