Kendte 4. juni 2020

Hilary Duff og andre stjerner hylder ”Cheaper by the Dozen”

For 17 år siden charmerede hele Baker-familien seere verden over, da Steve Martin i rollen som far og Bonnie Hunt som mor skulle klare strabadserne ved at opdrage 12 børn. Nu hylder stjernerne filmen ved at genskabe nogle af de mest søde, sjove og ikoniske scener
Foto: MEGA

Det populære medie TikTok kan ikke kun bruges på at lære små danse-sekvenser og starte sjove udfordringer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det video-baserede medie kan i høj grad også bruges til at genskabe geniale, gamle scener og øjeblikke fra tv-verdenen.

Særligt Kylie Jenner er i disse coronatider blevet god til at bruge mediet til at gøre tykt grin med både sin mor og søskende, når hun genskaber nogle af de bedste replikudvekslinger fra ”Keeping Up With the Kardashians”.

Og nu har skuespilleren Hilary Duff, de nærmest ikoniske tvillingebrødre Brent og Shane Kinsman og de andre fra ”Cheaper by the Dozen” ligeledes valgt at bruge mediet til at skabe en form for genforening med hele holdet, mens de mindes nogle af de mest elskede øjeblikke fra den 17 år gamle film.

Filmen byder på mange skønne øjeblikke, der tydeligt viser, hvor krævende det er at skulle opdrage 12 børn på samme tid. Foto: MEGA

I videoen der er blevet delt på Twitter skiftes skuespillerne til at genskabe øjeblikke – og det kan ikke andet end at bringe et smil på læben.

Filmen havde sin premiere tilbage i 2003 og var et remake af filmen af samme navn fra 1950, og flere af dagens store stjerner gjorde sin entre i 00’er serien.

Sponsoreret indhold