Kendte7. marts 2021

Hiba sagde farvel til ”X Factor” som den første: - Jeg er stadig overvældet

Fredag aften var det sæsonens andet liveshow, men første gang en deltager skulle sendes ud. Det endte med at blive solisten Hiba, der stadig er berørt over situationen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210305-225721-1-1920x1280we.jpg
 Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

- Jeg er øv over, at jeg ikke får lov at vise mere af mig selv i ”X Factor”, men the show must go on, og jeg har nydt det, fortalte hun fredag til SE og HØR, da vi fangede hende kort efter afgørelsen.

Men helt videre er Dj Martin Jensens solist altså endnu ikke.

På sin Instagram-profil kunne hun nemlig lørdag aften dele en række billeder fra fredagens udsendelse, hvortil hun blandt andet skriver, at hun ”stadig er overvældet” over situationen.

- Det ville være uærligt at sige, at jeg har det godt. Men jeg klarer mig. X Factor rejsen slutter på et tidspunkt for os alle, og det var mit kald, selvom det ikke var sjovt at være den første, skriver hun og fortsætter:

- Jeg knækkede på scenen, og jeg var så bange for, at det var et tegn på svaghed, da man altid bare har lært, at man skal tage det med et smil.

Hun skriver videre, at hendes ”krop kunne ikke mere”, og det var derfor, hun ikke kunne holde tårerne tilbage, da Oh Land traf det svære valg om at sende hende ud af programmet.

Artiklen fortsætter under opslaget

Sangerinden understreger dog, at trods hun er færdig på ”X Factor”-scenen, så er hendes musikalske rejse kun lige begyndt.

- I hører mere fra mig”, slutter hun det lange opslag, inden hun sender en tak ud til Martin Jensen, der var hendes coach og mentor under forløbet.

Sponsoreret indhold