Reality6. marts 2021

Hiba forlader ”X Factor” som den første: Jeg var skrøbelig

Selv om Martin Jensen forudså en lovende ”X Factor”-rejse for Hiba, måtte hun alligevel forlade talentshowet som den første
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hiba_og_lise_roenne.jpeg
 (Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Det var DJ Martin Jensens solist Hiba, der måtte forlade "X Factor"-liveshowet, som den allerførste.

Men Hibas exit betyder muligvis ikke, at det hele er slut. I hvert fald ikke, hvis man skal tro DJ Martin Jensens ord.

Han lover nemlig, at deres musikalske rejse sammen endnu ikke er forbi.

Alligevel er det naturligvis en ganske berørt Hiba, som SE og HØR fanger på telefonen, da programmets andet liveshow er rullet over skærmen:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/hiba_bryder_samme_-_reaktion.jpeg
 (Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

- Jeg er øv over, at jeg ikke får lov til at vise mere af mig selv i ”X Factor”, men the show must go on, og jeg har nydt det, lyder det fra Hiba, der brød helt sammen under showet, da hun for anden gang måtte på scenen for at overbevise dommerne om, at hun skulle have en chance mere.

- Det var der, jeg var mest skrøbelig, og det kunne folk få lov til at se. Jeg gav mit bedste og mine følelser, men det er ikke alle, det kan ramme. Det er ikke alle, min musik er for, og det skal der også være plads til, forklarer hun om det øjeblik, hvor hun brød sammen på scenen og musikken stoppede.

Det var sangerinde Oh Land, der havde det sidste ord i aften. Og hun valgte således at lade Thomas Blachmans gruppe Neva & Ida gå videre – og altså vinke farvel til Hiba, der måtte træde ned fra "X Factor"-scenen og forlade showet.

Aftenens tema var "Sange fra 2020”, og her var det således numrene ”You Should Be Sad” af sangerinde Halsey samt ”No Piece” af Sam Smith, som trofaste ”X Factor”-seere kunne skråle med på.

I næste uge er det temaet ”Lyden af min barndom”, der er på tapetet, der tredje liveshow af "X Factor" ruller over skærmen.

Sponsoreret indhold