Kendte7. juli 2018

Dagens mest ILDELUGTENDE video: Her skider hund i bilen

En amerikansk pige var mildest talt ved at kaste op, da hun opdager, at hendes firbenede ven lagde en kæmpe hundelort i bilen, mens hun kørte. Og hele det ildelugtende optrin blev foreviget på kamera – se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hundelort_roed.jpg
 Foto: Twitter

Vi kan alle blive enige om, at hundelort er fandens værk. Og de ildelugtende pølser bliver ikke mere medgørlige, hvis de plantes i en bil.

Se nu blot, hvordan denne amerikanske kvinde reagerede, da hun opdagede, at hendes vovse sked i bilen, mens hun kørte.

18-årige Sydney Gainforth fra Michigan var på vej hjem fra dyrlægen med sin ni år gamle labrador Buddy, da Buddy tilsyneladende fik trang til at lave ”nummer to” på bagsædet.

null
https://imgix.seoghoer.dk/lort.png

Sådan ser man ud i det sekund, man opdager, at ens hund har skidt i bilen. Foto: Twitter

Hele det ildelugtende optrin blev endda foreviget på kamera, og som du kan se i videoen herunder, gik der et par sekunder, før at Sydney gjorde det ildelugtende fund.

- Føj for hulan, føj! Buddy! Han har lige skidt bag i min bil! Oh my God!, udbryder en tydeligt chokeret Sydney, mens hun forsøger at holde opkast tilbage.

https://imgix.seoghoer.dk/lorten.jpg

Buddy havde brug for at tømme mavsen. Foto: Twitter

Til det amerikanske medie Unilad fortæller Sydney, at hun var millimeter fra at tømme sit maveindhold ud over bilen – så meget stank lorten simpelthen.

- Jeg var så forfærdet, at jeg nærmest ikke kunne forstå, hvad der var sket. Jeg måtte holde ind til siden, fordi jeg var så tæt på at kaste op på grund af lugten.

https://imgix.seoghoer.dk/soede_buddy.jpg

Søde Buddy! Foto: Twitter

- Jeg forsøgte at få lorten ud, men jeg kunne ikke, så jeg ringede til min far og fortalte, hvad der var sket, fortæller den uheldige hundeejer og bilist til Unilad og tilføjer:

- Jeg bønfaldt ham om at få lorten ud af min bil, men det endte alligevel med, at jeg måtte gøre det.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold