Kendte28. november 2016

Wow! Her sætter de 10 tons tung rutschebane på plads

Djurs Sommerland nåede vigtig milepæl, da de i fredags monterede det højeste punkt på deres nye rutschebane "DrageKongen"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/europas_hurtigste_og_laengste_family_suspended_coaster_hoejeste_punkt_i_30_meters_hoejde_loeftes_paa_plads_25.11.16_4.jpg
 Foto: Djurs Sommerland

Til foråret får Djurs Sommerland endnu en vild rutschebane, når de åbner "DrageKongen".

Og i fredags blev banens højeste punkt monteret. En opgave der krævede ekstrem præcision, da skinnestykket vejede 10 tons.

Det 10 tons tunge skinnestykke blev, med hjælp fra en kæmpe kran, løftet op i over 30 meters højde. I denne højde stod montører fra det tyske specialistfirma RCS – Ride Construction Service, der har rejst flere hundrede rutschebaner verden over, klar til at udføre den komplicerede opgave. Med millimeters præcision monterede de det højeste skinnestykke på den 30 meter høje stålkonstruktion.
Den nye rutschebane bliver Europas længste family suspended rutschebane - en rutschebane, hvor man er placeret i vogne, der er monteret under skinnerne. "DrageKongen" åbner i Djurs Sommerland den 6. maj næste år.
Du kan se videoen, hvor det tonstunge skinnestykke bliver løftet på plads herunder

Sponsoreret indhold