Kendte 27. september 2021

Her får femte sæson af "The Crown" premiere

Fans af Netflix' successerie må væbne sig med tålmodighed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Netflix annoncerede i weekenden, hvornår den længe ventede premiere på femte sæson af "The Crown" finder sted. 

Og der er både godt nyt og dårligt nyt: Det gode er, at fans af serien nu får et konkret tidspunkt for, hvornår vi igen kan følge intrigerne i det britiske kongehus - det dårlige er, at der er over et år til!

I en video på Twitter afslører Imelda Staunton, der skal spille dronning Elizabeth i femte og sjette sæson af "The Crown", at den voldsomt populære serie vender tilbage i november 2022.

Artiklen fortsætter under tweetet

- Forhåbentlig ser jeg rolig, fattet og kompetent ud, men min mave er fyldt med sommerfugle, fortæller den 65-årige skuespiller, der henviser til, at hun skal løfte arven fra skuespilkollegerne Clair Foy og Olivia Colman. 

I den femte sæson kommer vi til at se, hvordan ægteskabet mellem prins Charles og prinsesse Diana falder fra hinanden, og da serien nu bevæger sig op i 90'erne, er mange af skuespillerne også skiftet ud. 

Det kommer til at være Imelda Staunton, som nok mest er kendt for at spille Dolores Umbridge i "Harry Potter"-filmene, der skal spille dronning Elizabeth i den femte sæson af "The Crown". Dermed tager hun over efter 46-årige Olivia Colman, som har spillet monarken i sæson tre og fire. 

Sponsoreret indhold