Kendte 18. august 2021

Netflix afslører det første glimt af de nye "The Crown"-stjerner

I de kommende sæsoner fem og seks af Netflix-hittet "The Crown" kommer det til at være nye skuespillere, der portrætterer prins Charles og prinsesse Diana
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom Netflix endnu ikke har offentliggjort en præcis dato for, hvornår femte sæson af "The Crown" får premiere, så er streaminggiganten allerede begyndt at sende "smagsprøver" ud til fans af den populære serie. 

Tidligere på måneden blev det første foto af Imelda Staunton som dronning Elizabeth offentliggjort, og nu bliver der så sat ansigt på de skuespillere, som skal spille prins Charles og prinsesse Diana. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Det kommer til at være Elizabeth Debicki, der skal spille prinsesse Diana i hendes sidste leveår. Foto: Netflix

Det kommer til at være australske Elizabeth Debicki, der overtager rollen som prinsesse Diana efter Emma Corrin. 

Sæson fem og seks kommer til at handle om, hvordan prins Charles og prinsesse Dianas ægteskab kuldsejler, og kulminationen bliver, når prinsesse Dianas alt for tidlige død bliver fremstillet i "The Crown". 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Keith Bernstein

Tidligere har Josh O'Connor spillet en ung prins Charles - nu er det Dominic Wests tur. Foto: Keith Bernstein

Over for Elizabeth Debicki bliver det britiske Dominic West, 50, der skal spille prins Charles. 

Sæson fem af "The Crown" kommer til at få premiere en gang i 2022, og selvom det ikke er kommet frem, hvor mange afsnit, der er i støbeskeen, så har alle de foregående sæsoner bestået af 10 afsnit.

I den femte sæson kommer vi til at se, hvordan ægteskabet mellem prins Charles og prinsesse Diana falder fra hinanden, og da serien nu bevæger sig op i 90'erne, er mange af skuespillerne altså skiftet ud. 

Sponsoreret indhold