Kendte6. marts 2016

Ren paradis: Her er verdens 25 SMUKKESTE strande

TripAdvisor har ladet sine tusindvis af brugere stemme om de bedste strande i verden i 2016. Nu er resultatet kommet – og vi har i den forbindelse samlet billeder af de 25 bedste strande i hele verden (og vi kan garantere, at du får lyst til at pakke kufferten med det samme…)
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nacpan_beach__0.jpg
 (Foto: All Over)

Det blæser og regner nærmest konstant, og det er stadig nødvendigt med både handsker og hat.

Ja, vi kan vist roligt blive enige om, at foråret lader vente på sig.

Og med sådan noget vejr er der sikkert flere af os, der godt kunne bruge en uge eller to under sydens sol – og ligge og dase på en bounty-strand med en paraplydrink i hånden.

Men hvor skulle turen i så fald gå hen?

Ja, her er 25 MEGET gode bud.

Disse 25 strande er nemlig blevet kåret til verdens allerbedste strande i 2016 – og når du ser billederne af det azurblå vand, det kridhvide sand og de smukke, grønne palmer forstår du nok også godt hvorfor.

Strandene er nemlig ren og skær paradis!

Det er rejsesitet TripAdvisor, der har ladet sig tusindvis af brugere kåre de bedste strande i hele verden, og resultatet afslørede rejsesitet tidligere på året.

Sidste år løb en strand i Europa med den fornemme førsteplads – men i år må den eventyrlige Elafonissi-strand i Grækenland ”nøjes” med en 14. plads.

Vil du boltre dig på verdens bedste strand anno 2016, skal du pakke kufferter og badetøjet og rejse til Turks- og Caicosøerne, der ligger sydøst for Bahamas.

En flybillet til Turks- og Caicosøerne koster i omegnen af 9.000 kroner – og så lander du altså i det rene paradis!

Se de 25 bedste strande i galleriet herunder:

TripAdvisor verdens bedste strande 2016

Sponsoreret indhold