Kendte24. juli 2015

Se billederne: Er dette verdens ”VÆRSTE” strande?

Skrald. Uendelige mængder mennesker. Eller larmen fra en Airbus 330 lige over hovedet på dig. SE og HØR har her samlet en række billeder af det, vi vist roligt kan kalde halvdårlige strande

Verdens værste strande

Mmm… findes der noget bedre end at ligge og stege på stranden, mens lyden af bølgernes brus stille kærtegner dine ører?

Og hvor skønt er det ikke lige at stikke fusserne – og resten af kroppen – i det kølende vand, når solens stråler har gjort kroppen lidt for varm? Nææhh… En tur på stranden er ofte noget, der kan bringe selv den mest morgensure i godt humør.

Men der er selvfølgelige lige et par ting, man gerne vil undgå, mens man skiftevis soler sig og plasker rundt i det svalende havvand. Skrald i form af beskidte underhylere og resterne af en halvspist hotdog er nogle af tingene.

https://imgix.seoghoer.dk/vaerste_strande_front.jpg
 AOP

Vi kan godt forstå, at hun virker en anelse trist over så ulækker en strand. Og til det andet billede kan vi passende spørge: Find Holger! Se endnu flere billeder øverst i denne artikel. Fotos: AOP

For ikke at nævne en lavthængende Airbus 330, der suser forbi og sender kaskader af sand lige i ansigtet. Eller hvad med tonsvis af grønne alger (eller mennesker), der gør det helt umuligt at finde vej til vandkanten?

Men der findes faktisk en række strande rundt om i verden, hvor du netop støder på disse ting. Specielt Kina kan ”glæde sig” over at have nogle strande, der får selv den værste strand i Danmark til at ligne en sand bounty-strand.

SE og HØR har samlet en række billeder fra de noget ulækre, overfyldte og larmende strande rundt om i verden – du kan se alle billederne øverst i denne artikel.

Husk solcremen (og det gode humør), hvis du tænker på at aflægge nogle af strandene et besøg.

God fornøjelse!

Skulle du blive helt deprimeret over alle de dårlige strande, kan du muntre dig selv op ved at læse denne artikel. Den giver dig nemlig listen over de 10 bedste strande i verden (... og vi garanterer, at det er ren og skær paradis!).

Sponsoreret indhold