Kendte15. juli 2020

Her er traileren til den tredje og sidste sæson af ”The Rain”

Den tredje og sidste sæson af den danske Netflix-serie får premiere om mindre end en måned, og nu kan du se, hvad du har i vente
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_rain_saeson_3.png
 Foto: Netflix

Det er kun en måned siden, flere af stjerne i den danske Netflix-succes ”The Rain” afslørede, at den tredje og sidste sæson får premiere den sjette august.

Dengang måtte vi nøjes med en intens teaser på Instagram, men nu har Netflix endelig offentliggjort traileren til serien, og det er tydeligt at se, det bliver en enorm intens sæson, hvor dramaet spiller en stor rolle.

For den tredje sæson starter præcis der, hvor seerne blev efterladt i sæson to, da Rasmus (Lucas Lyngaard Tønnesen, red.) drager afsted, fordi han ikke ønsker at være i nærheden af de andre i frygt for at smitte dem den dødelige virus, som han bærer rundt på i kroppen.

I traileren kan vi se, at Rasmus’ ønske er at kunne inficere alle med den selvsamme beta-virus, som han fik sprøjtet i sig som barn, og som nu har gjort ham immun. Men hans søster Simone (Alba August, red.) er bestemt ikke enig i hans tilgang.

- Det er dig, der kan slå os alle sammen ihjel, lyder det blandt andet vredt fra hende i traileren.

Det lader altså til, at ”The Rain” kommer til at slutte med et brag.

Ifølge Netflix, så er serien en af de mest sete ikke-engelske serier på streaminggiganten med ikke mindre end 30 millioner seere indtil nu. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Du kan se den sidste og tredje sæson af ”The Rain”, når serien har premiere på Netflix den sjette august. Den består af seks afsnit.

Se hele traileren herunder:

Sponsoreret indhold