Endelig: Den tredje og sidste sæson af ”The Rain” får premiere i august

Foto: Netflix

Tilbage i maj 2018 havde første sæson af den danske Netflix-serie ”The Rain” premiere.

Succesen var stor, og derfor blev anden sæson af serien også kort efter udgivelsen annonceret, og den havde premiere sidste sommer.

Og nu får serien, der nok bedst kan beskrives som postapokalyptisk, hvor det meste af Skandinaviens befolkning er døde på grund af en dødelig virus, der i første omgang bliver spredt via regnen, altså endelig sin afslutning.

Det afslører Lucas Lyngaard Tønnesen, der spiller Rasmus og en af hovedrollerne i serien, på Instagram.

- The Rain sæson 3 er på Netflix den 6. august, skriver han til teaser klippet fra den nye sæson.

Det blev rimelig hurtigt Simone (Alba August, red.) og Martin (Mikkel Fønsskov, red.), der tog styringen over gruppen i den første sæson. Og kærligheden fandt de også til hinanden. Om de fortsat klarer det i den tredje sæson, må tiden vise. Foto: Netflix

Sæson to sluttede relativt brat, efter at karakteren Rasmus, patient nul om man vil, er ved at slå alle ihjel og ikke mindst indser, at de andre har bedre af, at han ikke er der.

De sidste sekunder viser derfor en tårevædet Simone (Alba August, red.), der ser sin bror gå væk, efter at hun selv næsten har mistet livet på grund af virussen, der huserer i Rasmus.

Men trods sin afsked med gruppen i serien, så er det altså blevet bekræftet, at både Alba August og Lucas Lyngaard Tønnesen (Simone og Rasmus) vender tilbage i den tredje og sidste sæson.

Flere personer har allerede måtte lade livet ved hænderne af Rasmus, der spilles af Lucas Lyngaard Tønnesen. Blandt andet Lea (Jessica Dinnage, helt tv.), der døde i sidste sæson, da hun reddede Simone (Alba August) og Beatrice (Angela Bundalovic, helt th.) som døde i den første sæson, da Rasmus smittede hende. Foto: Netflix

Og det er naturligvis ikke kun søskende-hovedrollerne, der er at finde i den afgørende sæson, også Mikkel Fønsgaard, der spiller Martin og Simones store kærlighed, Lukas Løkken, der spiller Patrick og Sonny Lindberg, der spiller Jean vender tilbage.

Om vi får svar på alle de uafklarede spørgsmål, kan du finde ud af den sjette august, når sæsonen får premiere på Netflix.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close