Kendte25. april 2018

Inspireret af is: Her er M&M's nye sommer-variant

Sidst var det regnbue-is, og M&M's seneste smagsvariant er også inspireret af en is
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-04-23_kl._14.53.43.png
 Foto: Instagram / junkbanter

I foråret lancerede M&M's en smagvariant, der var inspireret af regnbue-is, og sommerens nye lancering holder sig til frysedisken.

De sprøde chokoladeknapper kommer nu med smag af appelsin og vaniljecreme - inspireret af den amerikanske pinde-is ved navn creamsicle.

Det tætteste, vi danskere kommer på en creamsicle, er nok en Københavnerstang, som er vaniljeflødeis betrukket med et lag limonadeis med ananassmag.

I M&M's version af den sommerlige is er ananassmagen dog erstattet af appelsinsmag, og skal man tro diverse blogs og hjemmesider, så er M&M's seneste skud på stammen et hit.

Artiklen fortsætter under artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/25.d6wb8k.jpg
 Foto: All Over Press

En creamsicle er vanijleis overtrukket med et lag limonadeis med appelsinsmag. Foto: All Over Press

Artiklen fortsætter under billedet.

- Disse M&M's er nogle af de bedste, jeg nogensinde har fået i mit liv, lyder dommen på hjemmesiden Junk Banter.

- Orange Vanilla Cream M&M's er lavet med hvid chokolade med smag. De burde ikke være så gode, men de er så gode. Appelsinsmagen er normalt der, det går galt, men den er forfriskende. Den smager ikke som den forfærdelige Tic Tac med appelsinsmag, fortsætter lovprisningen af de nye M&M's.

Hvis du er hooked på at smage den nye M&M's-smagsvariant, må du en tur over Atlanten. Sommerlanceringen fås kun i den amerikanske kæde Dollar General og koster knap 20 kroner for en pose.

Sponsoreret indhold