Kendte5. september 2022

Her er Helle Thorning-Schmidts nye hjem

Helle Thorning-Schmidt har siden 2020 stået som ejer af den lejlighed, hun flytter ind i
Helle Thorning-Schmidt flytter efter seks år i England tilbage til Danmark.
Helle Thorning-Schmidt flytter efter seks år i England tilbage til Danmark.
 Foto: Dan Mariegaard

Den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt kunne tidligere mandag fortælle, at hun har taget en stor beslutning og valgt at flytte fra den engelske hovedstad, London, og hjem til Danmark.

Nu kan SE og HØR afsløre, at det bliver på en adresse i Sydhavnen, at den tidligere statsminister flytter ind i en lejlighed på 115 kvadratmeter.

Det fremgår at data fra Tinglysningen.

Helle Thorning-Schmidt har allerede boet der i næsten en måned, da hun officielt flyttede ind i lejligheden den 8. august. Lejligheden købte hun i 2020 for 5,1 millioner kroner.

– Jeg vidste ikke, det ville føles så stort, men jeg har flyttet min permanente adresse til Danmark i dag efter seks år som borger i Storbritannien, skriver Helle Thorning-Schmidt i opslaget, der er flankeret af dannebrogsflag.

Danmark uden Stephen

I første omgang flytter manden, Stephen Kinnock, ikke med til Danmark. Han bliver nemlig i England.

– London med Stephen er stadig mit dejlige andet hjem, men det føles fantastisk at være hjemme med børnene, min mor, min familie og venner.

Eksstatsministeren ejer tre boliger i Danmark – lejligheden i Sydhavnen, en lejlighed på Nørrebro samt en bolig på Bogø.

Sponsoreret indhold