Kendte19. januar 2022

Helle Thorning-Schmidt bruger over seks millioner kroner på Nørrebro-lejlighed

Den tidligere statsminister skrev under på handlen tilbage i oktober
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thorning_0.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

Helle Thorning-Schmidt har købt lejlighed på Nørrebro.

I nordvest har Danmarks første kvindelige statsminister investeret i en 98 kvadratmeter stor lejlighed til den nette sum af 6,2 millioner kroner.

Aftalen blev skrevet under tilbage i oktober, men er først blevet tinglyst i dag onsdag. Det fremgår at data fra Tinglysningen.

Fire værelser

På Boligas hjemmeside fremgår det, at lejligheden nåede at være fire måneder på markedet, før at Helle Thorning-Schmidt slog til.

For de 6,2 millioner får statsministeren et boligareal på 98 kvadratmeter med fire værelser. Det giver en kvadratmeterpris på omkring 62.600 kroner.

Boligen blev senest sat til salg tilbage i 2017. Her blev den købt for 3,5 millioner, så det må siges at være en handel med profit, som den nu tidligere ejer har lavet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/microsoftteams-image_2.png
 Skråfoto

Foto: Skråfoto, Det er lige ved Den Sorte Plads i hjertet af Nørrebro, Helle Thorning-Schmidt har købt en lejlighed på knap 100 kvadratmeter

Tredje bolig

Lejligheden er Helle Thorning-Schmidts tredje bolig, som hun nu ejer i Danmark.

Socialdemokraten ejer udover den nyerhvervede lejlighed i nordvest også en lejlighed i Sydvest, som hun købte i 2020 samt en bolig på Bogø

Det viser data fra Tinglysningen ligeledes.

SE og HØR har forsøgt at tage kontakt til Helle Thorning-Schmidt, men hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på henvendelsen.

Derfor er det altså ikke til at sige, om der er tale om et forældrekøb til en af Helle Thorning-Schmidts to børn,, eller om hun selv har planer om at flytte til Nørrebro.

Sponsoreret indhold