Kendte10. november 2016

Koster 59 mio. kr.: Her er Englands MEST ventede julereklame

Hvert år venter tusindvis af englændere i spænding på, at særligt én julereklame toner over skærmen. Nu er spændingen udløst, for det britiske varehus John Lewis har netop afsløret årets julekalender 2016. Se filmen her og bedøm selv, om den var pengene værd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aarets_julereklame.jpg
 Foto: YouTube

Julen er ikke kun lig med andesteg, snehvidt landskab og skønt julemusik.

Hvert fald ikke hvis vi kigger over til vores britiske naboer, der også har én anden ting, som de forbinder med den længe ventede højtid:

Hvert år venter tusindvis af julehungrende englændere nemlig i spænding på, at særligt én julereklame toner over skærmen.

I dag, torsdag, blev spændingen udløst, for det britiske varehus John Lewis har netop afsløret årets julereklame anno 2016.

Den nye reklame har – sammen med julekampagnen for varehuset – et svimlende budget på £7 millioner, svarende til 59 millioner danske kroner.

Og i årets reklame medvirker både ræve, en grævling, hunden Buster og en lille pige, der kun har ét drømmende ønske til jul: En trampolin… Og natten inden juledag sker der noget magisk i det lille hjem.

Varehuset John Lewis fortæller ifølge det britiske medie Daily Mail, at de i år ønskede at lave en reklame, der fik smilet frem, fordi ”2016 i forvejen har været et hårdt år”.

Du kan se årets John Lewis-julereklame herunder:

Sidste år lavede John Lewis en rørende julereklame med titlen ”Man on the Moon”, der handlede om en lille pige, der gennem sit teleskop kan se en ældre og ensom mand på månen. Hun forsøger at kaste en gave op til manden, så han ikke skal føle sig ensom – og til sidst lykkes det. Hun giver manden et teleskop, så de kan ”snakke” sammen. Se eller gense den reklame herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

I 2014 var omdrejningspunktet i John Lewis’ julereklame en pingvin og en dreng. Drengen og pingvinen hygger sig hver dag og leger – men en dag opdager drengen, at pingvinen føler sig ensom, fordi den ikke har en pingvin-ven. Derfor beslutter drengen sig for at overraske sin pingvin med en helt særlig julegave. Se eller gense den reklame herunder:

Herunder kan du se, hvilke julekalendere der bliver vist på dansk TV i år:

Årets julekalendere 2016

Sponsoreret indhold