Hollywood31. august 2016

Sygdom tvinger Selena Gomez til pause

Sangerinden Selena Gomez holder pause fra musikken for en stund, mens hun forsøger at få sin sygdom på ret køl igen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/selena.jpg
 (Foto: All Over Press)

Hendes karriere kører i øjeblikket på skinner, men det går ikke, som det skal med helbredet for popsangerinden Selena Gomez.

Derfor har den 24-årige sangstjerne nu meddelt, at hun har brug for at trække sig tilbage for en stund, skriver magasinet People.

I oktober sidste år fortalte den tidligere Disney-stjerne for første gang, at hun var blevet diagnosticeret med sygdommen Lupus, og at hun derfor havde været igennem et forløb med kemoterapi.

I en udtalelse til magasinet fortæller "Hands to Myself"-sangerinden nu, at den kroniske sygdom også har påvirket hende psykisk.

- Jeg har fundet ud af, at angst, panikanfald og depression kan være bivirkninger ved Lupus, hvilket kan udgøre en udfordring i sig selv, siger Selena Gomez i meddelelsen ifølge People.

- Jeg ønsker at være proaktiv og fokusere på at opretholde mit helbred og min glæde, og derfor har jeg besluttet, at den bedste vej frem er at tage fri i et stykke tid, fortsætter sangerinden og takker samtidig alle sine fans.

Sangerinden har på det seneste haft travlt, da hun har turneret verden rundt med sit seneste album "Revival", der udkom i oktober sidste år.

Sygdommen Lupus går ofte under forkortelsen SLE og er en form for multisystemisk sygdom, hvor der i de fleste tilfælde opleves symptomer i kroppens led og på huden.

Symptomerne kan dog være meget forskellige fra person til person, men den kendetegnes også ved, at immunforsvaret er svækket.

Da sangerinden i første omgang blev diagnosticeret med sygdommen, satte hun også karrieren på pause.

Se et galleri med Selena Gomez herunder:

Selena Gomez 24 år

Sponsoreret indhold