Kendte 30. maj 2015

Her danser brudgom RØRENDE dans med sin mor

Brudgommen havde planlagt gribende dans med sin dødsyge mor
YouTube

Højsæsonen for bryllupper er så småt ved at indfinde sig, og for mange brudgomme er der flere ting, der er vigtige på den store dag.

Én af dem er at få en dans med mor under den romantiske fest om aftenen – og da amerikanske Luke Rheault fra USA blev gift med kæresten Kristeena, var dette også et særligt ønske.

Men Luke havde planlagt en ganske særlig dans med sin mor Rebekah.

For moderen var blot et år inden den store dag blevet diagnosticeret med den alvorlige sygdom ALS. Og da bryllupsdagen kom, var hun så ramt af den invaliderende sygdom, at hun ikke længere kunne gå.

Men dét afholdt ikke Luke fra at byde sin mor op til en dans, som denne rørende video viser.

- Jeg ønskede bare, at min mor skulle føle sig som noget helt specielt lige i det øjeblik. Jeg prøvede at gøre det så godt, som jeg kunne. Jeg drejede hende rundt og forsøgte at smile hele tiden, siger Luke til Huffington Post.

Mor og søn dansede til tonerne af Mariah Careys sang ”Hero”, og dét blev et af brylluppets helt store højdepunkter – og Luke er mere end lykkelig for, at han dansede den specielle dans med sin mor. Lukes mor døde blot et år efter brylluppet.

- Jeg husker ikke, at jeg under brylluppet tænkte, at dette kunne blive én af de sidste få øjeblikke med min mor. Det føltes bare rigtigt på det tidspunkt, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det. For det er et minde, der har i den grad har opfyldt et formål.

Luke og Kristeenas bryllup fandt sted tilbage i november 2008 i West Palm Beach i Florida, men først nu har bruden valgte at offentliggøre videoen med den rørende dans på YouTube.

Indtil videre er den blevet set mere end 3,6 millioner gange.

Du kan se den her.

Sponsoreret indhold