Fik hel restaurant til at græde: 5-årig gav rørende gave

Lille Josiah sammen med den hjemløse mand (Foto: Privat)

Lille Josiah sammen med den hjemløse mand (Foto: Privat)

Historien om 5-årige Josiah er én af dem, der giver en klump i halsen: Den lille purk valgte at give en portion mad til en hjemløs mand på en restaurant. Og nu bliver den lille fyr fra Alabama, USA, hyldet for sin gribende gestus.

Det skriver den amerikanske TV-station WBTV.

Den rørende episode fandt sted forleden i hjembyen Prattville, Alabama. Her besøgte den lille purk byens Waffle House sammen med sin mor, og midt imellem de lækre retter fik drengen øje på en snavset og beskidt mand.

Lille Josiah sammen med sin mor (Foto: Privat)

Forundret spurgte lille Josiah sin mor, hvorfor manden var så beskidt, hvortil moderen, Ava Faulk, svarede, at manden var hjemløs.

- Hvor er hans hus? Hvor er hans familie? Hvor gemmer han sine dagligvarer?, spurgte den lille knægt videre.

Han kunne simpelthen ikke slippe den hjemløse mand af syne – og da ingen kom hen til mandens bord, fik Josiah en rørende idé:

- Mor, giv ham et godt måltid, lød bønnen fra fem år gamle Josiah.

Moderen lyttede til sin søn. Og hun fuldfyldte hans drøm

Ifølge moderen insisterede den hjemløse mand på at nøjes med en hamburger, men efter at mor og søn fastslog, at han kunne vælge helt frit fra menuen, besluttede den hjemløse sig for at opgradere til den store burgermenu.

- Må jeg bestille bacon?, spurgte den hjemløse mand, hvortil moderen svarede, at ”du må få alt det, du kunne ønske dig”.

Før den hjemløse mand dog kunne nå at sætte tænderne i sin burgermenu, havde lille Josiah dog endnu en eftertænksom gerning i ærmet. Han ville gerne bede en bøn sammen med den hjemløse mand.

- Gud vores Far, Gud vores Far, vi takker dig, vi takker dig, for vore mange velsignelser, for vore mange velsignelser, Amen, Amen, lød bønnen fra den lille dreng – og følelserne fik frit løb i den lille restaurant, der havde 11 gæster den pågældende dag:

- Manden græd, jeg græd, alle græd, fortæller moderen Ava Faulk og tilføjer:

- At se min søn røre de 11 personer på den restaurant vil for altid stå som én af de allerstørste oplevelser som forælder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close