Kendte6. november 2017

Uhyggelige fotos: Her bliver hun angrebet af sin tiger

En russisk dyrepasser endte i gabet på en arrig tiger, da det tunge dyr angreb hende uden varsel. Heldigvis slap dyrepasseren med livet i behold, da chokerende gæster fik held med at aflede tigerens opmærksomhed ved at kaste ting på den. Se de hårrejsende fotos fra angrebet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tiger_front.jpg

En kvindelig dyrepasser kan formentlig takke gæsterne i zoologisk have for, at hun er i live den dag i dag.

For havde de mange gæster ikke reageret prompte, var den kvindelige dyrepasser formentlig blevet dræbt af en af havens tigre.

Tigeren angreb uden varsel den kvindelige dyrepasser, da hun forleden ville fodre den i den zoologiske have i Kaliningrad i Rusland – og det var kun takket være havens gæster, at den ikke fik held med at dræbe hende.

De mange gæster afledte nemlig tigerens opmærksomhed ved at kaste flasker, stole og sågar et bord efter den angribende tiger.

Du kan se alle de hårrejsende og uhyggelige billeder i galleriet nederst i artiklen. OBS! Billederne kan virke voldsomme!

Den kvindelige dyrepasser – hvis identitet ikke er blevet offentliggjort – blev dog alvorligt kvæstet, da det store kattedyr angreb, og hun blev hurtigt hastet på hospitalet.

Det er første gang, at tigeren – en 15-årig sibirisk tiger ved navn Typhoon – har angrebet et menneske, og den zoologiske have har nu valgt at iværksætte en større efterforskning for at finde ud af, hvorfor tigeren angreb, eller om alle sikkerhedsmæssige procedurer blev overholdt.

I naturen bliver sibiriske tigre i gennemsnit 15 år. Typhoon har levet hele sit liv i fangenskab og kom til verden 1. juli 2001 i Chelyabinsk Zoo, hvorefter den sibiriske tiger blev overflyttet til den zoologiske have i Kaliningrad.

Typhoon vil ikke blive aflivet, har den zoologiske have oplyst.

Det er langt fra første gang, at vilde dyr har angrebet mennesker uden varsel - og på brutal vis.

En af de mere hårrejsende historier er historien om kæle-chimpansen Travis, der i februar 2009 angreb sin ejers bedste ven og åd hendes ansigt og hænder.

Offeret – Charla Nash – måtte efterfølgende gennemgå timelange operationer, hvor lægerne forsøgte at redde hendes liv og ansigt. 7. april 2009 annoncerede lægerne, at Charla Nash havde mistet begge sine øjne. To år senere gennemgik hun som en af de første i verden en dobbelt hånd- og ansigtstransplantation, hvor hun fik transplanteret hænder og ansigt fra en afdød kvinde.

Du kan se de hårrejsende og uhyggelige billeder af tiger-angrebet i galleriet herunder. OBS! Billederne kan virke voldsomme.

Tiger angriber dyrepasser i Rusland

Sponsoreret indhold