Kendte20. september 2015

Se videoen: Her bliver fotograf ramt af lynet

Den australske fotograf overlevede at blive ramt af lynet, og han påstår nu, at lynnedslaget har givet ham overnaturlige kræfter. Du kan se videoen med lynnedslaget i denne artikel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lynet_2.jpg
 YouTube

Det er sjældent en god idé at opholde sig udenfor, når lyn slår ned lige om ørerne på én. Det lærte den australske fotograf Brian Skinner på den hårde måde i november 2014.

Her blev han nemlig ramt af et lyn, da han stod på stranden i Stockton Breakwall i australske New South Wales. Heldigvis overlevede fotografen det hårrejsende møde med naturens kræfter – og han påstår sågar, at lynnedslaget gav ham overnaturlige kræfter, og at han efterfølgende kunne læse folks tanker.

Det skriver Daily Mail.

Fotografen stod på stranden med sit kamera, mens uvejret bulrede løs i det fjerne. Bag ham stod hans fotografven Julie og filmede – og i den knap 30 sekunder lange video, som du kan se nederst i denne artikel – kan man pludseligt høre et højt brag efterfulgt af et lysglimt. Brian var blevet ramt af lynet.

- Jeg skulle lige til at putte min hånd på kameraet for at stoppe med at filme, da jeg kunne se lynet gå igennem min hånd, påstår Brian Skinner.

- Det var som om, at alt stod stille…. En komplet ud-af-kroppen-oplevelse, siger Brian Skinner, der heldigvis undgik at få hele lynet skudt gennem kroppen.

Hans fingerring afledte – med Brian Skinners egne ord – lynnedslaget, og han spurtede efterfølgende op til sin bil.

https://imgix.seoghoer.dk/lynet_2.jpg
 YouTube

- Jeg kiggede ned på min hånd. Den var fuldkommen sort. Hånden føltes som om, at den var blevet banket med en hammer. Det var ret skræmmende, tilføjer han.

Brian Skinner tog på hospitalet, hvor lægerne kunne konstatere, at han var sluppet med en forslået hånd. Alligevel begyndte der at ske ting med ham, som de færreste nok tør tro på.

- Jeg kunne se ting, man normalt ikke kan se. Jeg havde synske evner.

I omkring en måned kunne han – med egne ord – læse andres tanker.

- Det er den mærkeligste oplevelse. Jeg kunne kigge på folk og høre, hvad de ville sige, lidt ligesom at de stod og talte til mig. Hvis der kom én ind i et rum, vidste jeg, hvad vedkommende ville sige, inden at han havde sagt det, siger Brian Skinner, der også på det fysiske plan påstår, at lynnedslaget ændrede ham.

- Jeg kunne løfte ting tre gange tungere end normalt, siger Brian Skinner.

Med tiden forsvandt de overnaturlige evner dog. Men Brian Skinner vil næppe glemme dagen, hvor han blev ramt af lynet. Eller tiden efter hvor han – med egne ord – mødte det overnaturlige.

Du kan se videoen med ham her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold