Kendte28. august 2014

VANVITTIG video: Her undgår mor med nød og næppe at blive ramt af lynet

Stephanie Rey og hendes datter fik en hæsblæsende oplevelse
Af af
En kvinde fra Californien var tæt på at blive ramt af lynet under et kraftigt uvejr 19. august
En kvinde fra Californien var tæt på at blive ramt af lynet under et kraftigt uvejr 19. august
 Foto: Barcroft TVDenne video viser øjeblikket, hvor en amerikansk kvinde med nød og næppe undgår at blive ramt af lynet.

Den 46-årige mor Stephanie Rey fra Idaho, Californien, stod og filmede et tordenvejr 19. august, da hun hørte et enormt brag efterfulgt af et skarpt lysglimt - et lyn havde netop slået ned i nærheden af hende.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Sådan kan man (også) reagere, når lynet slår ned...

LÆS OGSÅ: Voldsomt lynnedslag ved siden af mand

LÆS OGSÅ: Par tager billede, men så rammer lynet... eller gør det?

Lynnedslaget var så voldsomt, at Stephanie Reys mobil fløj 10 meter gennem luften, men heldigvis slap kvinden selv uden varige mén, selvom kroppen i timerne efter var mærket af de enorme naturkræfter:

- Jeg er ikke 100 procent sikker på, at jeg blev ramt af lynet… det hele skete så hurtigt. Alt, jeg ved, er, at min krop fik det super varmt, og det gjorde ondt som ind i helvede - mine arme og ben prikkede i omkring seks timer, siger Stephanie Rey og tilføjer:

- Bagefter tænkte jeg, at jeg kunne være død - jeg føler mig meget heldig over at være i live.

Det var Stephanie Reys datter, Carolanne Weske, der fangede det skrækindjagende øjeblik med sin telefon. Også datterens telefon blev ødelagt af det vanvittige lynnedslag.

- Det er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme - meget få mennesker kommer til at opleve noget så kraftfuldt og være så tæt på naturen, siger 21-årige Carolanne Weske.

Se lynnedslaget her:


Sponsoreret indhold