Tragisk video: Her bliver brud dræbt på vej til sit eget bryllup

Det skulle have været den største, den mest romantiske og den mest glædelige dag i deres liv.

I stedet blev det deres største tragedie.

4. december sidste år blev Rosemere do Nascimento Silva fra Brasilien dræbt på vej til sit eget bryllup.

Iført en hvid brudekjole og håret smukt sat blev den 32-årige brud dræbt sammen med tre andre, da de helikopter, som hun var passager i, forulykkede på vej til hendes store dag.

Helikopterstyrtet skete blot få kilometer fra det sted, hvor ceremonien skulle finde sted og hvor hendes forlovede, 32-årige Udirley Damasceno, stod og ventede.

Rosemere do Nascimento og hendes bror blev begge dræbt ved styrtet. Foto: YouTube

Nu er videoen af det tragiske og meningsløse styrt så blevet frigivet. I videoen, som du kan se nederst i denne artikel, kan man se en spændt Rosemere do Nascimento Silva klædt i hvidt på vej til sit eget bryllup.

Ved hendes side sad hendes bror, der også omkom, da helikopteren af stadig ukendte årsager styrtede ned. Foruden bruden og hendes bror døde piloten og fotografen, der filmede det hele, også. Fotografen var gravid.

Politiet i Sao Paulo har udtalt, at helikopterstyrtet kan skyldes en pilotfejl eller dårlig sigtbarhed på grund af tæt tåge og regn den skæbnesvangre dag i december sidste år.

Gommen – og de omkring 300 gæster til brylluppet – opdagede det forfærdelige helikopterstyrt, efter at bruden ikke ankom til ceremonien som planlagt. Én af gæsterne foretog et telefonopkald, der bekræftede, at helikopteren med bruden og brudens bror var lettet som planlagt.

Styrtet skete blot få kilometer fra det sted, hvor bryllupsceremonien skulle finde sted. Foto: Corpo de Bombeiros

Kort efter blev det bekræftet, at helikopteren var styrtet ned blot få kilometer fra ceremonien. Kun seks af gæsterne vidste, at bruden ville overraske sin kommende mand ved at ankomme i helikopter.

Du kan se videoen herunder. Vi advarer om, at videoen kan virke stødende!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close