Kendte11. august 2016

Verdens heldigste? Overlever flystyrt OG vinder 6 millioner

Først overlevede han en flyulykke, og seks dage senere vandt han en million dollars i et lotteri
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08122842.jpg
 Foto: All Over Press

Indiske Mohammad Basheer Abdul Khadar må siges at være mere end almindeligt heldig. Den 3. august var han nemlig med på det Emirates-fly, der forulykkede i lufthavnen i Dubai.

Heldigvis for Mohammad og flyets godt 300 andre passagerer, så kom alle i sikkerhed. Og kun en enkelt brandmand omkom under redningsaktionen.

Og i tirsdags, seks dage efter flyulykken, smilede lykkens gudinde så endnu en gang til 62-årige Mohammad Basheer.

Hans lotteriseddel blev nemlig udtrukket i Dubai Duty Free Millenium Millionaire-konkurrencen, og så var Mohammad en million dollars rigere.

Den heldige vinder, der bor i Dubai, havde gjort det til en vane at købe en lotteriseddel, hver gang han fløj hjem til Indien.

Det var 17’ende gang, at Mohammad deltog i lotteriet, det skriver Gulf News.

- Jeg har arbejdet I Dubai I 37 år, og jeg har altid følt, at det er mit land. Jeg lever et simpelt liv, og nu, hvor det er tid til min pension, føler jeg, at Gud gav mig et nyt liv, da jeg overlevede flyulykken, og han velsignede mig med pengene, fortæller Mohammad til avisen.

Pengene vil han bruge til at hjælpe mennesker i nød.

- Jeg er velsignet med endelig at vinde Dubai Duty Free, og jeg kan ikke vente med at fortælle min familie nyhederne. Hvis du spørger om mine planer, så vil jeg hjælp børn i min hjemby Kerala, som har brug for finansiel og medicinsk support, siger vinderen.

Sponsoreret indhold