Henrik Qvortrup springer ud som Side 9-mand: Men bemærkede du denne detalje?

Foto: Hanne Juul

Køber man Ekstra Bladet i dag, og slår op på deres famøse Side 9, så bliver man mødt af anderledes syn, end hvad man er vant til.

Henrik Qvortrup, der blev annonceret som nu chefredaktør på avisen i maj, går forrest for at udvide det kendte segment, hvor det indtil nu primært har været unge, undertøjsklædte kvinder, der har poseret på siden.

Men Qvortrup i rollen som historiens første Side 9-mand er ikke det eneste, der er nyt og spændende ved billedet af den 58-årige chefredaktør.

På hans bryst flasher han nemlig en klassisk hjertetatovering, som i midten bærer en særlig indskrift - navnet på kæresten Nanna.

Overfor SE og HØR fortæller chefredaktøren, at der er tale om en relativ ny kropsudsmykning:

- Det kan jeg bekræfte. Det er jo den ultimative kærlighedserklæring.

Tilbage i april afslørede Henrik Qvortrup i BT-podcasten ”Det, vi taler om”, at han var kommet i kontakt med Nanna Thoustrup på Instagram, og at han var meget forelsket og glad. Og nu har han altså også erklæret sin kærlighed til hende med en tatovering.

- Vi talte om det, og så fortalte jeg hende: ”Det vil jeg gerne gøre for dig”.

Nye vinde

”Henrik, 58 år, København”, står der ved siden af chefredaktøren klædt i intet andet end et par jeans og et stort smil i onsdagens version af papiravisen.

Og beslutningen om selv at posere på Side 9 har han taget, for at med egne ord at ”udvide konceptet”.

- Det er jo et eksempel på walk-the-talk. Idéen er stadig, at det skal være lækkert at kigge på, og det kan det jo være på mange måder, fortæller han til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Det er ikke første gang, at Henrik Qvortrup har spredt julestemning i afklædt tilstand i egne spalter. Da han i december 2008 var afgående chefredakør på nærværende medie, prydede han pladsen som SE og HØR-manden (Foto: SE og HØR)

Det er ikke første gang, at Henrik Qvortrup har spredt julestemning i afklædt tilstand i egne spalter. Da han i december 2008 var afgående chefredaktør på nærværende medie, prydede han pladsen som SE og HØR-manden (Foto: SE og HØR)

Qvortrup håber, at andre mænd får lyst til at melde sig, for at kaste lidt diversitet ud over den mangeårige Side 9-tradition.

- Nu må vi se, om der er nogen, der har lyst til at stille op, eller om jeg har afskrækket dem, slutter han.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close