Kendte16. maj 2023

Henrik Qvortrup og viv om kussekeramik: Så er det heller ikke værre

Hvis der skal være plads til penisgraffiti i det offentlige rum, så skal man heller ikke forarges af en fisseafstøbning i gips, slår Nanna Thoustrup og Henrik Qvortrup fast
Henrik Qvortrup og Nanna Thoustrups blev gift i Frederiksberg Kirke 26. marts 2022.
Henrik Qvortrup og Nanna Thoustrups blev gift i Frederiksberg Kirke 26. marts 2022.
 Foto: Emil Agerskov

Politisk kommentator og tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup fik en ganske særlig gave af hustruen kort før vielsen: En afstøbning af Nanna Thoustrups ædlere dele

Morgengaven er for nogle vild, men for parret, der har været gift i et år, er det bare et skægt kunstværk, som man ikke skal lægge særlig meget i.

Lyt også til "Sladderministeriet" med Gustav Salinas:

– Jeg synes, det er en meget sjov lille gimmick. Det siger jo lidt om, at humor er noget af det, vi deler og som betyder noget, forklarer Nanna Thoustrup i podcasten ”Superlike”.

– Det er også udtryk for, at vi begge er kommet dertil i livet, hvor vi don’t give a shit, uddyber Henrik Qvortrup.

Henrik Qvortrup og Nanna Thoustrup mødtes, fordi han skrev til hende på Instagram.
Henrik Qvortrup og Nanna Thoustrup mødtes, fordi han skrev til hende på Instagram.
 Foto: Hanne Juul

Han er godt klar over, at alderen har noget at sige i forhold til pinlighedsgraden og det faktum, at det blandt andet blev skrevet i Ekstra Bladet, at den stod på kussekeramik, inden parrets bryllupsceremoni.

– Hvor fedt er det lige at læse, at ens far har fået en gipsafstøbning af en vagina i morgengave? Det kan jeg sådan set godt sætte mig ind i. Og jeg siger ikke, man ikke kan tage hensyn, men jeg tror, Nanna og jeg er nået dertil, hvor vi gerne vil leve det liv, vi gerne vil leve. På godt og på ondt. Og det gør vi. Og så skal der nok være en derude, der bliver lidt forarget indimellem.

Gipsafstøbningen er dog ikke en, parret har hængende eller stående fremme. Det gør til gengæld andre vaginakunstværker i rya, som askebæger og formet i ler af Nanna selv.

– Så er det heller ikke værre. Det er jo bare en fisse i gips, altså, come on, slår Nanna Thoustrup fast.

Læs her, hvilken fantastisk gave, Henrik købte.

Sponsoreret indhold