Taylor Swift langer ud efter Scooter Braun: ”Det er så smagsløst”

Foto: MEGA

Den 30-årige pop- og countrysanger Taylor Swift skyder endnu en gang med skarpt mod musikmanageren Scooter Braun og hendes tidligere pladeselskab, Big Machine Records.

I juni sidste år kom det frem, at Bieber-manageren Scooter Braun havde nuppet rettighederne til Taylors første seks albums for den nette sum af 330 millioner dollars (2.273.881.500 danske kroner).

Det i sig selv er jo fint, hvis man alligevel brænder inde med så stor en sum penge.

Men problemet med misæren var, at sangerinden først fandt ud af, hendes rettigheder var til salg, da det var for sent. Hvorfor hun måneder senere måtte ty til sine fans og offentligheden for igen at få lov til at optræde med sine gamle hits.

Og nu er den altså gal igen.

Forleden tog sangeren igen sagen i egen hånd, da hun fandt ud af, at det gamle pladeselskab ønskede at udgive et album med sangerens live-optrædener fra 2008.

- Jeg vil gerne takke mine fans for at gøre mig opmærksom på, at mit tidligere pladeselskab har tænkt sig at udgive et ”album” med mine live-optrædener i nat, starter Swift et længere opslag på sin Instagram Story.

Tilbage i 2010 var alt stadig fryd og gammen mellem sangerinden og Big Machine Records ejeren Scott Borchetta (th.). Foto: MEGA

- Optagelserne er fra en optræden på en radiokanal tilbage i 2008, som jeg lavede, da jeg var 18 år gammel. Big Machine har skrevet, at det er udgivet i 2017, men de har tænkt sig at udgive det i nat. Jeg er altid ærlig med jer omkring sådan noget her, så jeg ville bare fortælle jer, at den oppe udgivelse ikke er godkendt af mig, fortsætter hun opslaget.

Og Swift er bestemt ikke færdig med at åbne op om sine følelser omkring Scooter Braun og tabet af sine rettigheder.

- Det ser ud som om, at Scooter Braun og hans økonomiske bagmænd, 23 Capital, Alex Soros og Soros familie og The Carlyle Group har set det seneste regnskab og fundet ud af, at det ikke var en god ide at betale 330 millioner dollars for min musik.

- Efter min mening… Så er det bare endnu et tilfælde af skamløs grådighed i en tid med coronavirus. Det er så smagsløst, slutter sangeren af.

Det er ikke første gang, at Taylor Swift føler, hun må tage sagen i egen hånd og række ud efter sine fans for at få støtte i sagen. Foto: Instagram 

Det amerikanske medie HollywoodLife har forsøgt at få en kommentar fra pladeselskabet, men de har ikke hørt tilbage på forespørgslen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close