Hemmelig graviditet: Ewan McGregor og Mary Elizabeth Winstead er blevet forældre

Foto: MEGA

Ewan McGregor er far til fire - og nu er han far til fem. Sammen med kæresten Mary Elizabeth Winstead har han nemlig fået en søn. 

Det er to af McGregors døtre, der bekræfter familieforøgelsen på deres Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet

- Velkommen til verden, lillebror. Tillykke til min far og Mary - dette er den største gave, jubler ældstedatteren Clara McGregor, 25, på Instagram til et foto, hvor hun holder sin nyfødte lillebror i favnen. 

Også McGregors tredjeældste barn er i ekstase over at have fået en lillebror, og hun afslører også navnet: 

Artiklen fortsætter under billedet

- Mødte min lillebror, mens jeg lignede en pirat. Det kan anbefales! Velkommen til familien, lille Laurie, lyder det fra Esther, 19. 

Den "Halston"-aktuelle stjerne er desuden far til Jamyan på 20 og Anouk på 10, sammen med Eve Mavrakis, som han var gift med i 22 år. Lille Laurie er Ewan McGregor og Mary Elizabeth Winsteads første fælles barn. 

Nyheden om familieforøgelsen kommer som noget af en overraskelse, da parret ikke tidligere han annonceret deres graviditet, ligesom hun ikke er blevet fotograferet med en voksende mave. 

Artiklen fortsætter under billedet

Mary Elizabeth Winstead og Ewan McGregor er yderst private, og det er nok derfor, de har formået at holde graviditeten hemmelig. Foto: MEGA

McGregor og Winstead mødte hinanden under indspilningerne af "Fargo" tilbage i 2016. Dengang var de begge gift, men i maj 2017 blev hun skilt, mens han fulgte i januar 2018. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close