Kendte19. september 2022

Helt færdig med Pape: Josue flyttet ud af landet

Søren Pape Poulsens eksmand er fortid i Danmark
Søren Pape Poulsen og Josue Medina Vasquez til taffel hos dronningen.
Søren Pape Poulsen og Josue Medina Vasquez til taffel hos dronningen.
 Foto: Lars Laursen

Onsdag afslørede Søren Pape Poulsen, at udover konservativ formand og statsministerkandidat også kunne skrive "single" på visitkortet.

Efter et længere stormvejr om politikeren og hans ægtefælle Josue, der stammer fra Den Dominikanske Republik, holdt kærligheden ikke længere.

- Jeg ønsker ikke at gå yderligere ind i dette, men blot sige at vi begge er enige om, at vores ægteskab er slut og ønsker hinanden det bedste videre på livets rejse, skrev Søren Pape Poulsen på Facebook.

For Josue begyndte næste del af livets rejse dagen forinden - med en rejse.

Allerede tirsdag i sidste uge meddelte han nemlig folkeregistret, at han var flyttet ud af sit og Søren Pape Poulsens fælles hjem og ud af landet.

Turen gik dog ikke hjem til det caribiske land, hvor han - efter eget udsagn - var nærmest i familie med en tidligere præsident. I stedet oplyste han til de danske myndigheder, at de kan finde ham i Spanien for fremtiden.

Det skete bare to dage efter, at Josue havde været med sin mand til taffel hos dronningen.

Forholdet mellem viborgensiske Søren Pape Poulsen og den dominikanske Josue Medina Vasquez Poulsen begyndte i 2013, og har flere gange voldt Pape problemer i pressen.

Mens politikeren i 2018 var justitsminister, blev Josue taget i bil med en alkoholpromille på meget ulovlige 1,25, da han forlod Burger King i Viborg.

Få måneder senere blev Papes eks involveret i et slagsmål med en slovakisk advokat i København - sagen gik hele vejen til Højesteret, hvor slovakken fik en straf på 30 dage i fængsel.

De seneste måneder har Ekstra Bladet afsløret, at det var i strid med sandheden, når Søren Pape fortalte, at ægtemanden var nevø af en tidligere præsident i hjemlandet, og at det heller ikke passede, når Pape fortalte, at Josue er jøde.

Søren Pape og Josue Medina Vasquez blev gift på rådhuset i december sidste år, og parret havde planer om at tilføje en kirkelig vielse til deres ægteskabelige aftale. Så langt nåede de altså ikke.

Sponsoreret indhold