Nyheder12. januar 2018

Spritkørsel: Burger fældede Søren Papes forlovede

Det var en ansat på burgerkæden Burger King i Viborg, der fattede mistanke og anmeldte justitsminister Søren Papes forlovede for spritkørsel torsdag aften. Søren Papes forlovede havde fundet vej ind på fastfood-restauranten med alt for meget sprit i blodet
https://imgix.seoghoer.dk/bb-53819_3.jpg
 (Foto: All Over)

Det var en ansat på fastfoodrestauranten Burger King i Viborg, der torsdag aften fældede Søren Papes forlovede i at køre spritkørsel.

Justitsministerens forlovede havde fundet vej til fastfoodrestauranten for at få stillet sin sult, efter at han altså havde haft lidt for travlt med at få slukket sin tørst.

Ifølge politiets foreløbige tests havde Josue Medina Vasquez en promille på 1,25.

- Burger King i Viborg kontaktede i aftes politiet, da personalet fik mistanke om, at en gæst, der forlod restauranten i bil, var spirituspåvirket', skriver Burger-kædens pressechef i Danmark, Kim Ege Møller, til Ekstra Bladet.

- Det er en klar politik i Burger King, at vi ikke accepterer spirituskørsel, og at vi orienterer politiet, når vi har mistanke om, en gæst, der forlader restauranten i bil, er spirituspåvirket', skriver pressechefen til avisen.

Søren Papes forlovede blev anholdt 22.40 på Holstebrovej i Viborg – lige ved burgerrestauranten. Det var Søren Pape Poulsen selv, der fortalte om den uheldige episode. Det skete på hans Facebook-profil:

- Min samlever har i nat kørt spirituskørsel (målt til 1,25 promille). Der skal ikke herske tvivl om, at det er en meget alvorlig sag, som jeg er inderligt ked af.

- Spirituskørsel kan ikke forsvares og kan have meget store konsekvenser. Nu må min samlever tage sin straf ligesom alle andre.

- Min holdning til lov og orden er den samme i dag som i går, slutter Søren Pape Poulsen sit opslag.

Og med en promille på 1,25 bliver straffen hård for den 32-årige politikerforlovede:

Josue Medina Vasquez får som udgangspunkt frakendt sit kørekort ubetinget i tre år. Alternativt kan han søge om at køre med alkolås i tre år.

Oveni kommer Josue Medina Vasquez en bøde, der ca. svarer til hans netto månedsløn ganget med promillen. Desuden skal han tage et såkaldt ANT-kursus (ANT står for Alkohol, Narko og Trafik), inden han kan generhverve.

Sponsoreret indhold