Kendte30. november 2020

Helle Thorning-Schmidt overrasker med vildt nyt look

Selvom alderen siger 53 år, så holder Danmarks eksstatsminister sig ikke tilbage med ungdommelige frisurer og vild hårfarve
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201120_hjp4405.jpg
 Foto: Hanne Juul

”Festen bliver altid bedre, når man ankommer med en sjov frisure.”

Sådan lyder livslektionen fra selveste Helle Thorning-Schmidt, der ikke alene deler ud af visdomsordene på sin Instagram, men som så sandelig også beviser sine pointer med et billede, der nu vækker stor opsigt.

Den 53-årige forhenværende statsminister har sat håret op til narrestreger i to klassiske ”frikadeller” på toppen af hovedet, mens to løse totter omkranser hendes ansigt med de skarpe kindben.

Men festen stopper ikke her.

Pink frikadeller

Helle har nemlig også haft gang i en (måske knap så) midlertidig pink hårfarve, så der er virkelig ikke sparet på noget hos Danmarks første kvindelige statsminister, der siden har været CEO hos Save The Children og i øjeblikket er med-formand i Facebooks Oversight Board.

Lørdag mødtes hun til julehygge med ni gode veninder – så de efter alle kunstens coronaregler kun var ti personer samlet.

I kommentarerne modtager Helle Thorning ros for sin modige frisure.

”VILD med det,” skriver bloggeren Irina Olsen, og andre er bestemt enige.

”Hvor er du bare skøn. Helt sikkert det bedste billede på IG i dag.”

”Tager du ikke en omgang mere som statsminister i DK,” spørger en af hendes over 35.000 følgere, hvoraf de fleste bestemt er ”kæmpe fans” af Helles nye hårfarve.

Spørgsmålet er, om vi fremover vil kunne ane et rødt skær i eksstatsministerens blonde hår:

”PS. Det røde blev ikke vasket ud ved den ene hårvask, som der ellers stod på flasken.”

Selvom Helle T. tydeligvis nyder at eksperimentere med sin styling, så kommer hun næppe til at tage plads til sminkestolen hos "Vild med dans".

Hun fortalte nemlig for nylig til SE og HØR, at hun slet ikke tør stille op i dansekonkurrencen, men i stedet har takket pænt nej flere gange.

- Det er da farligt. Så skal man stå og danse foran hele Danmark, svarede hun.

null

Sponsoreret indhold