Kendte21. januar 2020

Helena Christensens flotte look: Stjernens hemmelighed

Den danske supermodel Helena Christensens slanke former kommer ikke af sig selv, men af hård træning og sund kost.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/helena_mega.jpg
 (Foto: MEGA)

Mange kvinder har sikkert spurgt sig selv om, hvordan de kommer til at ligne topmodellen Helena Christensen, og nu er den danske skønhed selv klar med svaret.

Den gode blanding af danske og peruvianske gener er ikke helt nok – det kræver også træning, den rette kost og så lidt hjælp fra naturen, fortæller stjernen til pouri.com.

– At være sund for mig betyder at være stærk, fuld af energi og at være aktiv. Jeg spiser meget varieret og så sundt som muligt. Jeg dyrker motion jævnligt og bokser tre gange om ugen samt sprinter og dyrker yoga. Og så prøver jeg at få så meget god søvn som muligt, siger Helena Christensen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/helena_christensen_2_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Looket i 1997, da Helena var på toppen af verden og på forsiden af alle de store modemagasiner. (Foto: MEGA)

Helt naturlig

Når det kommer til sundhed, har hun dog også sine mere hjemmestrikkede anvisninger.

Den danske frækkert – som flyttede til Paris som 18-årig for at blive model – tager desuden Moder Jord til hjælp for at holde den slanke linje.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/helena_christensen_2.jpg
 (Foto: MEGA)

Vand er tilsyneladende noget for Helena. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/helena_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Nammenam! Det er ikke lige til at se, at det er en 51-årig kvinde, der kommer op af vandet. (Foto: MEGA)

– Jeg svømmer også i havet eller i floder, så ofte jeg kan, og jeg går rigtig mange ture med min hund, lyder det fra den tidligere Miss Universe-deltager.

Helena bor til daglig i New York, så måske er det Hudson-floden, som får dansk besøg fra tid til anden, og i det hele taget handler det for Helena om at have den rigtige følelse, når det kommer til træning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20190403-113754-7_26mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Det er ikke noget, danskeren bare finder på. Her slanger Helena sig på flodbredden sammen med sin hund. Og det er tydeligt at se, at de slanke stænger har været udsat for yoga. (Foto: Ritzau Scanpix)

– Jeg lytter til mig selv. Jeg er meget intuitiv, når det kommer til, hvad min krop behøver fysisk og psykisk. En stor del af mit liv er at være i naturen. Det holder mig i balance. Hvis jeg kan holde min krop sund ved at forblive aktiv og spise den rigtige mad, så er det allerede et stort skridt mod at opnå balance, lyder de vise ord fra catwalklegenden.

Sponsoreret indhold