Kendte22. januar 2021

Hele to år efter brud: Nu skal Adele skilles

Verdensstjernen og eksmanden, Simon Konecki, er nået til enighed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skilsmissen har taget næsten lige så lang tid som ægteskabet for sangerinden Adele, 32, og hendes mand gennem tre år, Simon Konceki, 46.

Lidt under to år efter deres brud, er de nu langt om længe blevet enige, og har underskrevet skilmissedokumenterne.

Det skriver Entertainment Tonight.

Parret offentliggjorde deres brud i april 2019, og retsdokumentet som mediet er i besiddelse af, beskriver deres indgåede aftale. Nu mangler det blot en dommers underskrift, før de er officielt skilt.

Sammen har ”Hello”-sangerinden– med det fulde navn Adele Laurie Blue Adkins – og Konecki sønnen Angelo, der kom til verden i 2012 – et år efter de første gang begyndte at date.

Rygter om rapperkæreste

Under en koncert i Australien i 2017, indrømmede Adele, at hun var en gift kvinde, men allerede måneder forinden var den britiske hitmager og forretningsmanden blevet set med ringe på fingrene.

https://imgix.seoghoer.dk/20160502-150005-pf-1920x1277we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Adele og Konecki, da de besøgte København i 2016 (Foto: Ritzau Scanpix)

Vedholdende rygter har siden floreret om Adeles tilsyneladende tætte venskab med rapperen Skepta, 37. Voldsomt flirteri mellem stjernerne på Instagram har fået fans til at spekulere i, om de kan være mere end bare venner.

Allerede tilbage i 2019 – kort tid efter sit brud med Konecki, begyndte sladderen om det umage par at sprede sig.

Dog blev de manet mere eller mindre til jorden, efter den 32-årige sangerindens optræden som vært på underholdningsprogrammet Saturday Night Live i efteråret.

Her slog hun fast, at hun i den grad er single.

- Havde det så sjovt på SNL (Saturday Night Live, red.)! Tak til det mest vidunderlige cast og medarbejdere, manuskriptforfattere og producere, skrev hun til et opslag på sin Instagram-profil og sluttede:

- Nu vil jeg gå tilbage til min hule og være den (single) kattedame, som jeg er.

Sponsoreret indhold