Kendte29. juni 2020

Nyt par? Adele og Skepta flirter amok på Instagram

Der bliver hældt vand på rygtemøllen om sangerinden og rapperens forhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adeleskepta.png
 Foto: MEGA

Den bløde popsangerinde og den barske rapper mødes - og sød musik opstår.

Sådan kunne kærlighedshistorien om de to britiske stjerner, 32-årige Adele og 37-årige Skepta godt lyde. I hvert fald hvis man skal tro de vedholdende rygter, som siden sidste år har omgærdet dem.

Så da Adele i går afslørede for verden, at hun fejrede lørdag aften med en BBC-koncertoptagelse af sig selv fra 2016 og hele fem dåser cider, var det Skeptas kommentarer under hendes billede, der vakte opsigt.

Og der blev pustet til de sejlivede historier om deres flirt.

"Endelig fik jeg fat i dit Instagram-kodeord lol, skriver han humoristisk for at insinuere, han i spøg har lagt hendes festlige billedserie op.

Adele kvitterede med en blinkesmiley, og så var der ellers gang i de romantiske rygter igen.

Sladderen startede i september 2019 efter Adele kort forinden var blevet skilt fra sin mand Simon Konecki.

Ifølge kilder var rapperen og sangerinden på adskillige dates herefter, og uanset hvordan det er endt i sin tid, så bliver der i hvert fald flirtet igennem på de sociale medier med Adeles næsten 38 millioner følgere som publikum.

Kæmpe selvtillid

32-årige Adele strålede på billederne, hvor hun i første omgang bar pyjamas, men derefter - sikkert som konsekvens af de fem alkoholiske drikke - trak i sin ikoniske Chloe-kjole fra Glastonbury-optrædenen i 2016.

Her var det tydeligt at se, at Adele er blevet en del mindre end sidst, hun havde den funklende kjole på.

Ifølge flere medier har sangerinden tabt i alt 40 kilo ved hjælp af en stram diet og en masse træning. Og ifølge kilder, der har talt med det britiske medie Mirror, har hendes selvtillid aldrig været bedre.

- Hun elskede Skepta-historien, fordi hun - på trods af de ikke er sammen - finder det sjovt, at hun bliver koblet sammen med denne her lækre fyr, fortalte en ven af Adele i februar.

- Hun græd af grin og sendte historien til alle sine venner. Sådan var der aldrig blevet skrevet om hende før.

Allerede den 15 maj 2016 postede "Someone Like You"-sangerinden et portræt af London-rapperen, hvorunder hun skrev "Tottenham boy" - en reference til området hvor de begge kommer fra.

Adele og hendes mand Simon gik fra hinanden i april 2019 efter syv år sammen.

Skepta, hvis rigtige navn er Joseph Junior Adengua, har tidligere datet lidt rundt med supermodel Naomi Campbell tilbage i 2018.

Sponsoreret indhold