Kendte 7. juli 2021

Heidi Klum afslører: Kæmpede ihærdigt for ægteskabet med Seal

Supermodellen indrømmer i et nyt interview, at trods hendes gentagne ”ja” til eksmanden, så kunne hun over tid godt mærke, at det ikke gik mellem de to
Foto: MEGA

Selvom det er ni år siden, den 48-årige tyske supermodel Heidi Klum og hendes daværende mand, den 58-årige sanger Seal valgte at lade sig skille, efter syv års ægteskab, så tales der stadig i krogene om, hvad der egentligt gik galt mellem de to.

Dengang lød det blandt andet, at Klum valgte at søge om skilsmisse grundet hans ”voldsomme temperament”. Men i et efterfølgende interview med den populære talkshowvært Ellen DeGeneres ønskede hun hverken at ”tale negativt eller positivt” om parrets mange op- og nedture.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Siden er det heller ikke meget, modellen har talt højt om sit tidligere syv år lange ægteskab med sangeren.

Men i et nyt interview med The Sunday Times fortæller hun, hvor meget hun kæmpede for at bevare gnisten mellem de to.

- Jeg tror, jeg blev gift otte gange med Seal. Jeg troede, at det ville være sjovt, du ved. Jeg troede, det ville være en ren fest af kærlighed. Men det virkede heller ikke. Jeg prøvede, du kan ikke sige, at jeg ikke prøvede, lyder det fra ”Germanys Next Topmodel”-værten.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Heidi Klum og Seal blev gift i 2005, men gik siden fra hinanden i 2012. Foto: MEGA

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udadtil virkede det netop som en form for endeløs kærlighed mellem de to, at de år efter år kunne sige deres ”ja” til hinanden.

Men i stedet mærkede Klum, som tiden gik, at ”det bare ikke gik”.

- Men jeg prøvede virkelig, understreger hun.

Supermodellen og eksmanden fik sammen sønnen Henry på 15, sønnen Jonah på 14 og datteren Lou på 11, mens Seal desuden valgte at adoptere Klums førstefødte, datteren Leni på 17, da de stadig var gift.

Stadig udfordret

Der er derfor, trods skilsmissen, fortsat ofte kontakt mellem eks’erne, der begge er en del af opdragelsen af de fire børn.

Noget, der ikke altid er lige nemt.

- Det kunne helt sikkert være nemmere, men alle har det godt og er sunde og raske, og det er det vigtigste. Vi kan løse alt andet, lyder det videre fra hende i interviewet.

Senest endte de to i en offentlig kamp om børnene sommeren sidste år, da Klum ønskede at have sine børn med til Tyskland under optagelserne til den seneste sæson af tv-hittet ”Germanys Next Topmodel”, hvor hun agerer dommer.

Seal var dog ikke indforstået med at sende børnene afsted grundet corona-virussen, hvorfor Klum endte med at sende en anmodning til en dommer.

- Jeg er fuldt ud klar over de nødvendige forholdsregler i forbindelse med COVID-19 og ville aldrig udsætte vores børn for nogen risiko – jeg har taget alle nødvendige forholdsregler for Tyskland på samme måde, som jeg gør i USA, lød det blandt andet.

Supermodellen endte med at få lov til at tage børnene med på den betingelse, at Seal efterfølgende fik ekstra tid sammen med dem, når de vendte tilbage til USA.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Klum sammen med sangeren Tom Kaulitz, hun blev gift med i 2019. Foto: MEGA

Heidi Klum blev gift igen i 2019, denne gang med Tokyo Hotel-sangeren Tom Kaulitz.

Sponsoreret indhold