Kendte 21. august 2020

Uenige om børnene: Heidi Klum i corona-kamp med eks'en

Den tyske model har i al hast søgt om at få et retsmøde i stand, fordi hendes eksmand Seal nægter at lade hende rejse med deres fire børn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i 2012 blev Heidi Klum og Seal skilt, og siden har de skulle blive enige om, hvordan de skulle dele tiden med deres fire børn. 

Samarbejdet er dog nu løbet ind i vanskeligheder, da 57-årige Seal ifølge det amerikanske ugeblad People nægter 47-årige Heidi Klum at rejse til Tyskland med deres børn. 

Modellen står til at optage den kommende sæson af den tyske udgave af "Next Top Model", hvor hun er dommer, og derfor var det planen, at hun tog sine børn med. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Heidi Klum og Seal var gift i syv år. Foto: MEGA

I hendes anmodning om retsmødet angiver hun, hendes eksmand ikke ønsker, at hun rejser til Europa med børnene på grund af coronavirus. Parret har sammen Leni, 16, Henry, 14, Johan, 13, og Lou, 10.

I anmodningen, som People har fået indsigt i, forklarer Klum, at selvom de deler forældremyndigheden, så bor de størstedelen af tiden hos hende. 

- Henrys (Seals borgerlige navn, red.) tid med vores børn er sporadisk, når det er bedst, skriver hun i sin erklæring. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Det er otte år siden, de blev skilt, men de kæmper stadig om børnene. Foto: MEGA

Heidi Klum skal starte optagelse i oktober, og mens hun tidligere har kunne rejse med børnene, så har Seal ifølge anmodningen "endnu ikke godkendt denne rejse". 

- Jeg er fuldt ud klar over de nødvendige forholdsregler i forbindelse med COVID-19 og ville aldrig udsætte vores børn for nogen risiko - jeg har taget alle nødvendige forholdsregler for Tyskland på samme måde, som jeg gør i USA, skriver hun i sin erklæring. 

Også parrets ældste datter Leni på 16 kommer med sit besyv i anmodningen: 

- Det er hårdt, for jeg elsker begge mine forældre, men jeg føler, jeg bliver nødt til at råbe op. Jeg ved, at mine søskende er for unge til at tale med dommeren, så jeg taler med glæde på vores vegne, skriver hun. 

- Min mor skal optage i Tyskland i nogle måneder, og mine søskende vil gerne med hende, forklarer hun. 

- Indtil videre vil min far ikke tillade os at rejse, selvom vi har forklaret ham vores årsager til, at vi gerne vil med, lyder det fra kendisdatteren. 

Sponsoreret indhold