Kendte10. oktober 2023

Heicks hemmelige middag med folk fra ”øverste, øverste, øverste hylde”: Nu er gæsterne afsløret

Det lød virkelig, som om selskabet var exceptionelt, da Annette Heick holdt middag under Folkemødet
Annette Heick, 51, og hendes middag har endnu en gang ramt spalterne. Nu er den oprindelige deltagerliste nemlig afsløret. 
Annette Heick, 51, og hendes middag har endnu en gang ramt spalterne. Nu er den oprindelige deltagerliste nemlig afsløret.
 Foto: Lars H. Laursen

Hidtil har gæsterne ved Annette Heicks stærkt omdiskuterede middag i sommer kun været beskrevet som værende fra ”øverste, øverste, øverste hylde” af samfundet.

Men nu er gæsterne altså endelig afsløret – hele tre måneder efter afholdelsen af Folkemødet-middagen.

Det skriver Ekstra Bladet, som er kommet i besiddelse af en deltagerliste.

Ifølge avisen blev der i stueetagen af Huset Rå afholdt fødselsdagsarrangement for tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, der fyldte 80 år.

Mens der på førstesalen samme aften var middag for Danske Bank og Pension Danmark, der på invitationen kaldte arrangementet for en ”high-level Folkemøde-middag”.

Blandt gæsterne her var Margrethe Vestager, klimaminister Lars Aagaard (M), erhvervsordfører Mona Juul (K), administrerende direktør for Danske Bank Carsten Egeriis, samt tidligere finansminister og nuværende direktør i Green Power Denmark, Kristan Jensen.

I podcasten ”Det, vi taler om”, kunne man den 15. juni høre Annette Heick fortælle om et sammenstød med Stram Kurs-politikeren Rasmus Paludan ude foran Huset Rå, der er ejet af Anette Heick og hendes mand Jesper Vollmer.

Efter hendes radiomedvirken blev hun udsat for både hån og spot for at have kaldt sit selskab på Bornholm for folk fra ”øverste, øverste, øverste hylde”.

Lige i øjeblikket trækker middagen endnu en gang tråde til en aktuel debat, da både klimaministeren Lars Aagaard, der også var hovedtaler ved arrangementet, og PR-direktør i CIP (Copenhagen Infrastructure Partners) Lars Gert Lose, skulle have deltaget under middagen.

Sidstnævnte dukkede dog ikke op, ligesom også Margrethe Vestager ifølge Ekstra Bladets kilder blev væk.

CIP er omdrejningspunktet for en sag om et havvindmølleprojekt, der ifølge Zetland fik opmærksomhed fra udenrigsministeren under en anden middag i Gudhjem på årets Folkemøde.

I løbet af aftenen bliver forretningsmiddagen og fødselsdag selskabet blandet sammen. Her bliver der sunget fødselsdagssang for den tidligere statsminister, der som nævnt fyldte rundt.

Også statsminister Mette Frederiksen var til stede her, skriver Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold