Kendte3. august 2023

Annette Heick har mødt Guds søn: Forelsket i Jesus

Oraklet kom første gang til entertaineren under en meditation i Thailand. Siden er de flere gange rendt på hinanden
51-årige Annette Heick kan ikke fortælle om sine møder med Jesus. Hun er klar over, at det lyder lige dele mærkeligt og mystisk.
51-årige Annette Heick kan ikke fortælle om sine møder med Jesus. Hun er klar over, at det lyder lige dele mærkeligt og mystisk.
 Foto: Dan Mariegaard

Tilværelsen blev i 2015 vendt fuldstændig på hovedet for Annette Heick og hendes familie, da hendes mand, Jesper Vollmer, knækkede en nakkehvirvel under en badetur i Thailand.

Da lægerne havde godt styr på tv-kokkens helbred, tog entertaineren til en meditation, som førte til det første af en række helt særlige møder.

Det fortæller hun i Femina.

Under meditationen oplevede hun at være fuldkommen til stede samtidig med, at hun svævede oppe over stranden, hvor Jesper nær havde mistet livet.

Pludselig var Jesus ved siden af hende. Han var kommet for at fortælle hende, at det hele nok skulle gå.

En tur i tidsmaskinen

Jesus har besøgt Annette flere gange efter Jespers ulykke. Til ugebladet fortæller hun, at hun er blevet forelsket i ham, og hun er ikke i tvivl om, at hvis tidsmaskinen fandtes, så var det ham, hun ville rejse tilbage i tiden for at besøge.

- Jeg tror, han var den sindssygeste rockstjerne. Jeg ville høre en af hans prædikerne, det gad jeg godt. Nøøj, mand. Jeg ville blive topforelsket i ham og følge ham rundt, haha. Det forestiller jeg mig virkelig, siger hun og fortsætter:

- Jeg tror da, han var sindssygt sexet. Jeg tror, at kvinderne nærmest besvimede, når de så ham, for han kunne bare alt med ord og havde en kæmpestor rummelighed og forståelse og kunne tage alle mennesker ind uden at dømme nogen, lyder det.

Annette Heick er ikke den eneste danske kendis, som har mærket Jesus' tilstedeværelse. Tidligere på året afslørede komiker Casper Christensen, at han også har "mødt" Jesus.

Sponsoreret indhold