Kendte14. april 2024

Heick sælger drømmehuset: Nu er børnene sure

Annette og hendes mand drømmer om, at finde en anden bolig, de kan putte en masse kærlighed i – et hus, som ingen andre gider at eje
Siden 2018 har denne vidunderlige perle dannet rammen om Annette Heicks, 52, og familiens hjem: – Det bliver også hårdt at tage afsked med det her hus. Det er et pragtfuldt sted, vi bor, siger skuespilleren, der glæder sig til et nyt boligprojekt.
Siden 2018 har denne vidunderlige perle dannet rammen om Annette Heicks, 52, og familiens hjem: – Det bliver også hårdt at tage afsked med det her hus. Det er et pragtfuldt sted, vi bor, siger skuespilleren, der glæder sig til et nyt boligprojekt.
 Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Fra øverste, øverste hylde

– Jeg scorer ikke gevinsten som årets mor lige nu.

Så befriende ærlig er meldingen fra Annette Heick, 52, som sammen med sin mand, Jesper Vollmer, har sat det idylliske hus i Søllerød til salg.

Ifølge ejendomsmæglerens beskrivelse føles det næsten som at træde ind i en Disney-film, når man besøger træhuset i Søllerød. Og sønnen Storm, 15, er bestemt heller ikke tilfreds med, at hans hjem nu skal sælges.

– Børnene elsker huset.

– I går var jeg nødt til at gøre opmærksom på, at de også var rasende, da vi havde skrevet under på slutsedlen til det her hus.

Annette og Jespers sønner er ved at være store. Elliot, 19, er på højskole, og Storm, 15, skal i gymnasiet efter sommerferien: – Ellitot er lidt ligeglad, men Storm er rigtig ked af det skal sælges, fortæller deres mor.
Annette og Jespers sønner er ved at være store. Elliot, 19, er på højskole, og Storm, 15, skal i gymnasiet efter sommerferien: – Ellitot er lidt ligeglad, men Storm er rigtig ked af det skal sælges, fortæller deres mor.
 Foto: Mikael Rieck

– Storm syntes, det var et lortehus, men det glemmer han nu, hvor det er så pragtfuldt, og alt er ændret og skiftet. Der er ikke noget sted, vi er gået på kompromis.

– Så vi prøver at forklare ham, at det er det, vi gerne vil gøre igen med et nyt hus, lyder ordene fra Annette Heick, der håber at hendes yngste søn på den lange bane vil tilgive og forstå.

Planen er nemlig, at Annette og Jesper vil købe et nyt hus, som de kan gøre lækkert.

– Vi kredser om flere forskellige ting. Det er ikke så langt herfra – vi er indenfor samme kommune, fortæller multitalentet, der lige nu kan opleves i musicalen ”Matador”.

2018 købte Annette Heick og Jesper Vollmer huset i Søllerød for 6,5 millioner kroner. Huset er siden blevet gennemrenoveret, og i dag forlanger de 15.495.000 kroner for herligheden, som har et boligareal på 202 kvadratmeter
2018 købte Annette Heick og Jesper Vollmer huset i Søllerød for 6,5 millioner kroner. Huset er siden blevet gennemrenoveret, og i dag forlanger de 15.495.000 kroner for herligheden, som har et boligareal på 202 kvadratmeter: – Det er altid så taknemmeligt at se på, hvad vi gav, og hvad vi forlanger. Så begynder folk at regne, men sådan er regnestykket jo sjældent. For vi har også puttet adskillige millioner i det. Men det er optur er, at vi ikke skylder ret meget, siger Annette.
 Foto: Jesper Sunesen

Parret har en forkærlighed for faldefærdige huse, som de kan se noget fantastisk i.

– Vi falder for det, som ingen andre gider at eje, forklarer Annette, som elsker at tage arbejdshandskerne på sammen med gemalen.

– Vi er gode på hver sin front. Jeg er god på de store linjer. Jeg er den, der har helt store byggebriller på og siger: ”Der skal nyt tag. Væggene skal være sådan, og her laver vi en skillevæg”.

– Jesper er detaljerytter og finder den helt rigtige nuance til farverne. Der har jeg mistet interessen og siger: ”Kan vi ikke bare blive færdige?”.

– Men jeg ved, han har ret, og kan se, at det var godt, at han gik den ekstra mil, roser fru Heick deres samarbejde.

Da de i 2018 købte huset i Søllerød trængte det også til en kærlig hånd. Det har det nu fået, og Heick og Vollmer er begyndt at kede sig.

– Vi er færdige her og kan ikke komme videre. Jesper og jeg er sådan nogle typer, hvor der skal være noget i gang.

– Så ligeså snart tingene er på plads, så begynder vi at kede os. Det er nok der, vi er nået til nu.

Der er kælet for detaljerne i det smukke køkken.
Der er kælet for detaljerne i det smukke køkken.
 Foto: Peter Kragballe

Økonomisk gevinst

Derudover vurderer parret også, at det er et økonomisk godt tidspunkt at sælge på.

– Lige nu der bevægelse i markedet. Vi kører ikke i den hastighed og med de vanvidspriser, som vi så under corona, så på den måde er der lidt ro på. Det har renterne gjort.

– Værdien i vores hus er steget voldsomt, siden vi købte det, og det skal vi jo også på et eller andet tidspunkt cashe ind på, forklarer Annette.

De har dog også brugt en masse knofedt og millioner på huset, og de er klar til at gøre det samme i det næste projekt, når denne boligperle er solgt.

– For os er der noget ekstremt tilfredsstillende i at se noget blive bedre.

– Når man bygger, ser man jo meget tydeligt, at det bliver bedre hele tiden.

Hussalget er en del af parrets fremtidssikring. Jesper Vollmer, 49, kom nemlig i 2015 til skade i en badeulykke i Thailand, hvor han brækkede nakken – det har han stadig mén af i dag
Hussalget er en del af parrets fremtidssikring. Jesper Vollmer, 49, kom nemlig i 2015 til skade i en badeulykke i Thailand, hvor han brækkede nakken – det har han stadig mén af i dag: – Jesper er handicappet, så der kan komme nogle begrænsninger, som vi skal kigge ind, og et sted ude i horisonten skal vi pensioneres, hvis vi lever til den tid. Derfor tænker vi over, hvad vi gerne vil eje, og hvad vi gerne vil have med os til den tid, forklarer den driftige frue.
 Foto: Hanne Juul

– Det har vi gjort så mange gange nu, og vi ved også, at der kommer en masse forviklinger undervejs, lyder det fra Annette, som får lidt kriller i maven ove igen at kaste sig ud på dybt vand.

– Men hun ved også, det er sådan de bedst trives.

– Der ligger helt klart noget foran os, som vi skal teste af, og mon ikke Storm med tiden bliver glad, lydet det håbefuldt fra den byggeglade mor.

Sponsoreret indhold