Kendte 24. januar

Hed kærlighedsferie: Pete Davidson kan slet ikke holde fingrene fra Chase Sui Wonders

Turtelduerne – og filmkollegaerne - Pete Davidson og Chase Sui er i Hawaii, og der bliver ikke sparet på den offentlige hengivenhed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kim og Pete-romancen fra A til Z
Video: Aller TV

Så er den tidligere ”SNL”-stjerne Pete Davidson gavmild med mundvandet igen-igen.

Pressefotograferne ved tilsyneladende lige, hvad de skal gøre, når han netop har været i forlystelsespark med et nyt kvindeligt bekendtskab. For så er der som regel en romantisk tur til en eksotisk destination i sigte.

Og ganske rigtigt. Nu vælter den friske fyr sig i bølgen blå sammen med ”Bodies Bodies Bodies”-kollegaen Chase Sui Wonders, 26.

Parret er tage til Hawaii, hvor de nyder solen og havet – og hinanden.

Skuespillerinden Wonders er iført en mørkegrøn bikini, mens Pete Davidson har medbragt sine farverige badeshorts.

Og så kan de tilsyneladende slet ikke holde fingrene fra hinanden.

De er blevet spottet sammen flere gange på det seneste. Men nu er der vist ingen tvivl om romancen mellem Pete Davidson og Chase Sui Wonders længere 
Foto: Ritzau Scanpix, TheImageDirect/Backgrid
Det er i øjeblikket lige lidt hottere på Hawaii, end det plejer at være. De to gyserfilmskollegaer Pete Davidson og Chase Sui får i hvert fald badevandstemperaturen til at stige
Foto: Ritzau Scanpix, TheImageDirect/Backgrid

Det er nu fem måneder siden, Pete Davidson og hans seneste kendiskæreste Kim Kardashian gik fra hinanden efter ni måneders romance.

Og det kan rent faktisk ses på selve komikerens krop, at han nu er rykket videre efter bruddet. Sådan helt konkret.

Den tatoveringsbegejstrede stjerne har nemlig helt tydeligt hvisket de sidste minder om Kim af sin krop.

”My girl is a lawyer”- og “Jasmine and Aladdin”-motiverne er nu ikke længere at finde oppe omkring Pete Davidsons kraveben. Sidstnævnte var tydeligvis en reference til han og Kardashian-stjernens første kys, som de delte i underholdningsprogrammet tilbage i oktober 2021.

Gad vide, hvor længe der går, før Davidson får ”foreviget” en hyldest til smukke Chase Sui Wonders på sin krop?

"My girl is a lawyer" skrev Pete Davidson stolt lige under halsen, da han var sammen med den jurastuderende Kim Kardashian. Nu er lige netop denne tatovering væk. 
Foto: Instagram, Kim Kardashian
De to stjerner har været venner længe - og blandt andet arbejdet sammen på promoveringen af A24-filmen "Bodies Bodies Bodies", mens Davidson stadig var sammen med Kardashian. Nu har de taget deres relation til et nyt niveau. 
Foto: Ritzau Scanpix, TheImageDirect/Backgrid

 

Gamle og nye kollegaer  

Den 26-årige amerikanske skuespillerinde har medvirket i tv-produktioner siden 2018, men det er først inden for de seneste år, hun har fået en mere markant plads i rampelyset.

Ligesom Pete Davidson selv kravlede op ad karrierestigen sideløbende med sine forhold til verdensberømte og prominente kvinder som Ariana Grande, Phoebe Dynevor og seneste Kim Kardashian, så er magtforholdet vippet således, at det nu kan være ganske karrierefremmende at kysse med den tidligere "Saturday Night Live"-stjerne. 

De to nyforelskede stjerner har svært ved at slippe hinanden 
Foto: Ritzau Scanpix, TheImageDirect/Backgrid

Wonders og Davidson spillede et kærestepar i horrorfilmen "Bodies Bodies Bodies" forrige år. Før da medvirkede hun i HBO-serien "Betty", mens hendes gennembrud kom med sin medvirken i "Genera+ion".

I nær fremtid vil vi kunne se hende i netop den produktion, som Davidson og hende holder en velfortjent ferie fra.

De har nemlig begge færdiggjort optagelserne til "Bupkis" - en komedieserie baseret på Petes eget liv. 

Smukke Chase Sui Wonders er skuespiller med fart på karrieren, men hun har også en bachelor fra Havard University. 
Foto: Instagram, Chase Sui Wonder

 

De første rygter om Chase og Petes forhold dukkede op i december, men selvom deres spirende romance er meget ny, så kan vi vist roligt tilføje smukke Wonders til listen over komikerens kendiskærester gennem tiden. 

Sponsoreret indhold