Jul med svigerfamilien: Rihanna og A$AP Rocky spottet hånd i hånd på Barbados

Foto: MEGA

Rihanna, 32, og hendes jævnaldrende rapper-flirt, A$AP Rocky, fortsætter deres romance på en vaskeægte kærligheds-juleferie på hendes fødeø, Barbados.

Det fortæller kilder tæt på stjernerne til People, der ligesom instagram-mediet The Shade Room har billeder af parret, der går hånd i hånd lillejuleaften.

Iført mundbind gik de side om side mod en solnedgangstur i en katamaran-båd om aftenen den 23. december.

Tropisk kærlighedsferie

Rihanna har opholdt sig på Barbados i ugen op til juleaften, mens A$AP Rocky gjorde hende selskab, da han ankom forrige onsdag, for at fejre jul med hende og familien.

Rygterne om forholdet har stået på siden januar, men parret har endnu ikke endeligt bekræftet deres relation.

Dog blev de spottet i starten af december på en restaurant i New York sammen med en gruppe venner, hvor der helt tydeligt var kærlighed i luften. 

I mellemtiden kunne en kilde overfor People bekræfte, at de altså nu var meget mere end bare venner. 

Tilbage i 2013 datede Rihanna og A$AP hinanden kortvarigt, efter at have arbejdet sammen på hendes sang "Cockiness (Love It)", hvorefter de tog på turné sammen. Og gnisten har de altså nu har fundet frem igen.

- Det har været uadskillelige de seneste par uger. Det er stadig ganske nyt, men de er begge to meget investerede. Det virker altid som om, de har det fantastisk med hinanden. Hun virker meget glad, lyder det fra kilden, der fortæller til People Magazine.

Rihanna var sammen med den saudiske forretningsmand og milliardæren Hassan Jameel i tre år, før de gik fra hinanden i starten af året.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close