Kendte10. september 2016

Advarsel! Politi deler uhyggelige fotos til skræk og advarsel

Politiet i East Liverpool, Ohio, har valgt at dele to uhyggelige fotos for at sætte fokus på stofmisbrug og ikke mindst den forfærdelige effekt, det har på børn. Vi advarer om voldsomme billeder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/politi1.jpg
 (Foto: City of East Liverpool, Ohio/Facebook)

Obs! Vi gør opmærksom på voldsomme billeder!

Der ventede en amerikansk betjent et uhyggeligt syn, da han forleden stoppede en bil i East Liverpool i Ohio.

På passagersædet var en kvinde gået fuldstændig kold efter at have taget et skud heroin. Og kort tid efter kollapsede manden i førersædet også efter at have indtaget det giftige stof.

Men det er ikke alene dét, der gør denne historie uhyggelig og dybt tragisk.

For på bagsædet fandt politimanden en lille dreng på fire år, der altså ufrivilligt var blevet vidne til, hvordan hans mor og en mand tog en overdosis.

Politiet i East Liverpool har nu valgt at dele de fotos, som de tog, da de stoppede bilen med de bevidstløse personer og den lille dreng. Og der er en ganske særlig årsag til, at politiet har valgt at offentliggøre så voldsomme billeder.

- Vi føler, det er nødvendigt at vise bagsiden af dette forfærdelige stof. Vi føler, at vi er nødt til at være en stemme for de børn, der er fanget i dette forfærdelige rod. Dette barn kan ikke tale for sig selv, men vi håber, at hans historie kan overbevise andre misbrugere om at tænke sig om en ekstra gang, inden de sprøjter sig selv med dette gift, mens de har ansvaret for børn, skrev politiet på Facebook.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/politi1.jpg
 (Foto: City of East Liverpool, Ohio/Facebook)

Politiet tog billederne til "skræk og advarsel". (Foto: City of East Liverpool, Ohio/Facebook)

Det var politibetjenten Kevin Thompson, der for nylig valgte at stoppe den mørke Ford Explorer, efter at den kørte meget ”slingrende”.

Politimanden opdagede hurtigt, at der var noget galt med føreren af bilen. Hans pupiller var små, hans hoved svejede frem og tilbage, og føreren – identificeret som James Acord – kunne næsten ikke tale.

Føreren forsøgte at forklare, at han var på vej på hospitalet med kvinden, der sad i passagersædet. Kvinden – der senere blev identificeret som Rhonda Pasek – var ligeledes svært at få kontakt til, og langsomt blev begge personer bevidstløse, og politibetjenten ringede efter en ambulance.

Politibetjenten opdagede midt i al kaosset, at der på bagsædet af bilen sad en lille dreng på fire år.

https://imgix.seoghoer.dk/politi2.jpg

Drengens mor og føreren af bilen havde taget en overdosis og måtte hastes på hospitalet. (Foto: City of East Liverpool, Ohio/Facebook)

- Vi er godt klar over, at disse billeder kan virke stødende hos nogle mennesker, og det beklager vi oprigtigt. Men det er på tide, at den del af befolkningen, der ikke tager stoffer, ser, hvad vi efterhånden ser på daglig basis. Giften kendt som heroin har taget hårdt på mange lokalsamfund - ikke kun vores, skriver politiet på Facebook.

Den lille dreng er nu anbragt i familiepleje. Hans mor – 50-årige Rhonda Pasek – er sigtet for at bringe sit eget barn i fare. 47-årige James Acord blev sigtet for at køre bil i påvirket tilstand samt at bringe et barn i fare.

Sponsoreret indhold