Kendte17. november 2020

Har søn med diagnose: Caroline Fleming har taget drastisk beslutning

I slutningen af oktober afslørede Caroline Fleming, at hendes søn Nicholas, som hun har sammen med Nicklas Bendtner, har fået konstateret ADHD
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var en hudløst ærlig Caroline Fleming, der i slutningen af oktober fortalte, at hendes yngste søn Nicholas, som hun har sammen med Nicklas Bendtner, havde fået konstateret ADHD.

På sin Instagram fortæller den 45-årige tidligere baronesse, at hun nu har taget en drastisk beslutning angående sin ni-årige søn.

I et længere Instagram-opslag fortæller Fleming, at hun er startet i et "forældretræningsprogram specifikt udviklet til forældre til børn med ADHD".

- Programmet viser gode resultater i forhold til at reducere symptomer, der optræder hos børn med ADHD, fortæller hun om forløbet og fortsætter:

- Det er jeg virkelig glad for, fordi det blev besluttet igår, at min lille dreng kun kan være i skolen i to timer om dagen, altså ti timer om ugen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_8.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Udover sønnen Nicholas har Fleming også Alexander og Josephine med eksmanden Rory Fleming. Foto: Lars H. Laursen

Hun tilføjer, at hun skal løbe ekstra hurtigt, for at nå, alt hvad hun skal nå på to timer, og ellers må hendes søn komme med hende, hvor hun er:

- Jeg er heldig, at jeg har kunne trække mig fra mit arbejde i denne periode, fra mit daglige arbejde, men hvad ville en anden familie gøre, med et 8-16 job? Det kan ingen give mig svar på, skriver hun på sin Instagram.

Du kan læse hele opslaget herunder:

Sponsoreret indhold