Se billederne: Har brugt formue på at ligne Kardashian

Se billederne: Har brugt formue på at ligne Kardashian
Jordan James Parke har ét eneste ønske i denne verden: At komme til at ligne sit idol.

Derfor har makeup-artisten fra Storbritannien brugt imponerende 150.000 britiske pund (omkring 1,4 million danske kroner) på at ligne reality-stjernen Kim Kardashian, og han bedyrer, at han selv er meget stolt og tilfreds med sit udseende.

LÆS OGSÅ: Dette Kim Kardashian-billede har væltet internettet

Drømmen om at komme til at ligne 33-årige Kim Kardashian opstod, efter Jordan James Parke så et program med reality-stjernen - og han blev hovedkulds forelsket i hende.

- Jeg elsker Kim Kardashian over alt på jorden. Hun er den smukkeste kvinde, der nogensinde har eksisteret. Hendes hud er perfekt. Hendes hår er perfekt. Alt ved hende er perfekt, siger Jordan James Parke ifølge Daily Mail til The Sun.
Jordan James Park ved siden af sit idol - synes du, de ligner hinanden? (Foto: YouTube og AOP)


Den ivrige Kardashian-fan har derfor brugt styrtende med penge og undergået mere end 50 kosmetiske indgreb - der blandt andet tæller botox, øjenbrynstatoveringer og laserfjernelse af hår.

LÆS OGSÅ: Først viste Kardashian bagdel, nu viser hun bryster

Og de markante indgreb har da også sat sit spor på Jordan James Parke, som ofte møder blikke fra nysgerrige, når han går på gaden. Nogle giver tilmed udtryk for, at de ikke bryder sig om Jordan James Parkes udseende, men det går ikke den ivrige fan på:

- Jeg griner bare, når folk forsøger at fornærme med ved at fortælle mig, at jeg ligner plastik eller ser falsk ud. Tror de, at jeg går efter det naturlige look? Hvis det var tilfældet, vil jeg gerne bede om at få mine penge tilbage, siger Jordan James Parke.

Du kan se billeder af ham her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close